Bil

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Tune Byggservice har valgt å bruke Hyundai fra Nordtug Bil i Sarpsborg som yrkesbil. I dag har håndverkerbedriften fire varebiler i bruk, men totalt har de handlet syv eksemplarer av den slitesterke koreaneren.

- Denne bilen passer perfekt til en virksomhet som vår. Bilene er spesialinnredet til vår bransje og fungerer slik de skal i hverdagen. Vi som driver håndverkervirksomhet er helt avhengig av at bilene starter og går, slik at kunden ikke må vente unødvendig. Våre ansatte er også fulle av lovord om bilen, som er en god og komfortabel arbeidsplass, sier Nilsen.

Velutstyrt, romslig og sikker

H-1 er først og fremst er en praktisk og arbeidsom varebil, men de som sitter foran vil sette pris på den høye graden av komfort i kupeen. En av dens mange praktiske detaljer viser seg i fronten med at midtsetet kan felles ned og brukes som arbeidsbord.

Lasterommet er romslig, og for å gjøre den enda mer praktisk, er det skyvedører på begge sider av lasterommet, topphengslet bakdør eller doble svingdører bak og flatt gulv i lasterommet.

Fleksibel og lettkjørt

En gjennomført moderne dieselmotor gjør nye H-1 sprek, og gir fremragende uttelling med hensyn til drivstofføkonomien og lave utslipp. Bilen har femtrinns manuell girkasse og en frontmontert motor med drivkraft på bakhjulene, noe som bidrar til optimal vektfordeling og dynamisk balanse.

Folkelig forhandler

Nordtug Bil AS på Tunejordet i Sarpsborg forhandler i dag både Mazda og Hyundai. Bedriften har vokst til 16 ansatte siden starten i 1985 og har flest privatkunder.

- Hvis jeg skal trekke frem en suksessfaktor må det være at vi hele tiden har lagt vekt på folkelighet. Vi selger ganske folkelige biler, og prøver selv å ikke sette oss selv i fokus., Det er kunden som betyr noe for oss – vi er mindre viktige, sier daglig leder Ole Petter Nordtug. Han overtok for faren Jan i 2007 og omsetter i dag for mellom 50 og 60 millioner kroner.

God kombinasjon

Nå merker Nordtug Bil betydelig interesse fra næringslivet rundt den nye Mazda CX5 som har gått til topps i flere biltester siden den kom på markedet.

- Med denne modellen har vi fått en bil som kombinerer fordelaktig pris med mye utstyr, romslighet og mange bruksområder. I tillegg sørger Mazdas nye motorteknologi for et lavt forbruk og dermed også lave utslipp, sier Nordtug.

Les Østfold og Follo

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24