Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Med noen av markedets mest populære og best utstyrte yrkesbiler går RøhneSelmer i Asker og Bærum offensivt ut mot markedet igjen. – Våre næringslivskunder fortjener kun det beste, sier Tommy Kristiansen, som er ansvarlig for salg av nyttekjøretøyer.

Det er ingen tilfeldighet at nettopp Tommy Kristiansen har fått ansvaret med å bygge opp en markedstilpasset avdeling kun for denne typen kunder. Selv om Kristiansen bare har noen måneders fartstid hos Ford-forhandleren, har han lang erfaring fra flere av RøhneSelmers konkurrenter. Valget av ny arbeidsplass var imidlertid enkelt da tilbudet kom.

- Det er et privilegium å få selge yrkesbiler fra Ford. Dette er noe av det ypperste på markedet og modeller som Ford Transit og Ford Transit Connect er det stor etterspørsel etter. Men vi har flere modeller enn disse i Transitfamilien. Både Courier og Custom selger bra, for ikke å snakke om amerikanske Ford Ranger, som neste år kommer med helt ny og spektakulær modell. Det fins knapt en yrkesgruppe som ikke vil finne en passende bil i vårt sortiment, sier Kristiansen.

Problemfritt bilhold

Gjennom RS Bilpartner, som er en del av RøhneSelmer Gruppen, tilbyr virksomheten på Billingstadsletta en fullstendig biladministrasjon. Det høye salgsvolumet gir stordriftsfordeler som igjen gir seg utslag i lavere bilkostnader for kundene. RS Bilpartner leverer alle typer kjøretøy med gode vilkår på

• Finansiering

• Forsikring

• Service og vedlikehold

• Drivstoff og «kjør videre produkter»

• Dekk og dekkhotell

• Elektronisk kjørebok

• Bilinnredning

• Bildekor

- Vår aller viktigste oppgave er å sikre at vår kunder får et enkelt bilhold. Vi redusere antall bilag og sørger for at våre kunder mottar kun én faktura per måned på hele bilparken. Sammen med oversiktlige rapporter for biladministrasjon sikrer det kundene optimal kontroll og oversikt, sier Tommy Kristiansen.

Skreddersydde biler

For to år siden flyttet RøhneSelmer fra Sandvika til Billingstadsletta og har i dag rundt 40 ansatte. Som nærmeste nabo til Statens Vegvesen Biltilsynet betjener de næringslivet i hele regionen. Bedriften investerte mye i nytt utstyr på alle områder da de flyttet, og kan derfor skilte med et av bransjens mest moderne verksteder. Samtlige modeller står utstilt i de lyse og luftige lokalene i Stasjonsveien 20.

- De fleste kjenner oss som en stor og seriøs aktør, og nå skal vi også ta vår naturlige markedsandel innenfor nyttekjøretøyer. Vi vet at våre modeller løser de fleste utfordringer i nær sagt alle bransjer, og passer ikke utgangspunktet, kan vi skreddersy en modell etter helt konkrete spesifikasjoner, enten man ønsker en praktisk innredning eller en minibuss, forteller Kristiansen, som kjenner kundenes ulike behov.

Bred kompetanse

- Mange større næringslivskunder er opptatt av funksjonalitet, praktiske løsninger og totalpris. Andre og mindre virksomheter har et annet fokus. Uansett kan vi hjelpe dem med modeller som er tilpasset behovet. Det vet vi ganske mye om.

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG/HALDEN: Christer Kraft i Ø-Bygg roser sin bankforbindelse for smidighet og god oppfølging.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Glassmesteryrket har endret seg radikalt siden den gang Oskar L Hansen startet sin glassmestervirksomhet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24