Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Det er kort vei til Lampeland Hotell fra byene på Østlandet, og mange setter pris på god kurs- og konferansekapasitet og deilig mat i landlige omgivelser.

Lampeland Hotell er omgitt av turløyper, skiløyper og badestamper, og er et perfekt sted for å bygge team og gjennomføre kurs og konferanser.

-Tilbakemeldingene fra bedrifter, organisasjoner og offentlige ansatte er at de setter pris på oppholdet her. De trives i et nært miljø, der samholdet styrkes i våre behagelige omgivelser, sier Vivian Steen, Salgs- og markedsansvarlig og Marit Hoefle, markedsmedarbeider for Lampeland Hotell.

Vinterkampanje på konferansepakker

-Vi kan ta konferanser med opptil 100 deltakere. Vi har 51 store og moderne værelser, og våre konferansefasiliteter inkluderer alt av moderne AV-utstyr og gratis WLAN fra fiberoptisk bredbånd, forteller Steen.

I konferansepakken, som lanseres for januar og februar i år, ligger plenumsal, alt teknisk utstyr, kaffepauser med frukt eller hjembakt, rikholdig energibar og varmdrikkbuffet.

-Kurspakken inneholder en velsmakende lunsj og 3-retters middag. For de som ønsker løsninger med servering på vår 1700-talls husmannsplass, aktivitets- og teambuildingløype og annet hotellet vårt er knyttet til, er det bare å ta kontakt for en prat, sier Vivian Steen.

Kortreist og hjemmelaget

Idet man kommer inn døren på hotellet møtes man av blide ansatte, og man får umiddelbart en følelse av «å være hjemme» med lune rom og vakre fellesarealer, som er flott pusset opp, men har beholdt særpreget.

-Særlig hyggelig synes våre gjester det er med hjemmelaget, kortreist mat. Vi serverer måltider tilpasset gjestenes ønsker, også når det gjelder allergier. Her er også «skogens delikatesser» å finne på matbordet, både i form av elg fra Flesbergs skoger i vårt nærområde, og fisk fra både fjellet og Numedalslågen er noe mange setter pris på, sier Steen.

Faktablokk Lampeland Hotell

Lampeland Hotell ligger landlig til i Lampeland sentrum. Den raskeste veien til Lampeland er fylkesvei 40 via Kongsberg, i retning Geilo.

Store og moderne værelser, tilpasset funksjonshemmede og egne rom for allergikere.

Moderne kurs- og konferanselokaler, som kan ta hånd om dagskonferanser og konferanser med overnatting. 

Hotellet har bespisningskapasitet for 200 personer

Avstander til Lampeland:

22 km fra Kongsberg

60 km fra Drammen

100 km fra Oslo

100 km fra Tønsberg

105 km fra Skien

 

 

Les Buskerud

Fikk du med deg denne?

Østfold Elektro er et forholdsvis nytt selskap som allerede går så det gnistrer.

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Framtiden er digital, også innen regnskapstjenester. Siffer Økonomi tar deg trygt inn i skyen!

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24