Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

Kvalitet, sunn mat og god service står i fokus hos alle Marchés  avdelinger, også på Lier utenfor Drammen, der man også har Tesla-ladere og gratis kontorfasiliteter.

-Vårt motto er «god mat langs veien». Vi har stor pågang av faste kunder, og mange næringsdrivende som besøker oss, forteller daglig leder Camilla Løchen hos Marché`s  Lier Sør. 

Tilbakemeldingene hun får fra kundene er hyggelige.

-Vi har mange gjengangere hos oss, og det er mye ros å få for det vi leverer av mat og service. De ansatte her gjør en fantastisk jobb, sier Løchen.

Bruker restauranten som kontor

Kjeden Marché Restaurants har hovedkontor i Sveits og er 30 år gammel. Restaurantene er etablert ved 102 utfartssteder som jernbanestasjoner, motorveier og flyplasser, og finnes i flere land i Europa, Singapore, Canada og Malaysia. 

-For vår del er vi begunstiget med svært høy næringslivsaktivitet i regionen. Drammen er et ekspansivt område og det foregår masse, så motellet vårt er veldig godt belagt, sier Camilla Løchen. 

Hotelldriften foregår 24/7, det er møterom i huset med plass til 16 personer, og restaurantlokalene brukes dessuten flittig av næringsdrivende.

-Her arbeides det og her sitter man i møter. Det er mange innom våre restaurantlokaler hver dag, som bruker oss som sitt kontor. Vi har trådløst bredbånd gratis tilgjengelig, forteller hun.

-Vi nyter godt av god beliggenhet nær E18 mellom Drammen og Oslo. Her er det enkel adgang i  nordgående retning på motorveien,  og gode parkeringsmuligheter. Mange kunder er på farta i området, og dessuten er det godt kjent at vi har Tesla-ladere her, som er hyppig benyttet, sier Camilla Løchen.

Bugner av lekker mat

Fra dørene åpnes klokka 0700 til 2100 er det hyggelig og travelt for de 16 ansatte på Marché  Lier Sør, der det meste av maten lages fra bunnen av på husets kjøkken.

- Ferskt, sunt og raskt er det vi ønsker å tilby, og vi har så mye lokal mat med i menyen som mulig. Her lager vi maten selv på kjøkkenet, og vi presser vår egen juice, så den er fersk når gjestene våre kommer, sier Løchen.

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

1. januar neste år flytter taktekkerbedriften Fagprosjekt AS inn i sine opprinnelige lokaler på Selbak i Fredrikstad.

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

MOSS: Selskapet Hydroclean AS har hatt en fin utvikling siden etableringen i 2004.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24