Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Når Quality Hotel Leangkollen i Asker har kurs- og konferanser er målet å levere mer enn hva gjestene forventer.

-Bygget som rammer inn hotellet har en rik historie. Historien og panoramautsikten som strekker seg fra Oslo sentrum til Drøbak gir gjestene det lille ekstra, men vi som jobber her skal sørge for at servicen er like imponerende, og ikke minst maten, smiler direktør Merete Emanuelsen. 

Det oser historie i veggene på Leangkollen. Bygget som i sin tid ble bygget av Vidkun Quisling har en beliggenhet som kan ta pusten fra deg. Utsikten over Oslofjorden gir hotellet en ekstra dimensjon.

-Vi har mange som kommer hit, tar med seg kaffekoppen ut, og bare nyter utsikten, sier Emanuelsen.  

Utsikten får besøkende med på kjøpet. Hotellet er mest kjent for maten og i særdeleshet lunsjbuffeten.

-Det er lange tradisjoner for mat her ved hotellet. Vi har alltid hatt meget gode kokker, og det skal vi fortsatt ha. Nå har vi en ung kjøkkensjef på 28 år, men erfaringen han har er unik. Han har jobbet på restauranter med Michelin-stjerner, han er kåret til årets grønne kokk, nyutdannet sommelier og gikk ut som beste elev og er ambisiøs. Det passer oss perfekt, sier Emanuelsen som mener hotellet trekker mange kurs- og konferanser på grunn av kvaliteten på maten.

-Vi har veldig mange som kommer igjen og igjen, og tilbakemeldingene refererer ofte til maten og til god service, og det er det viktigste for oss, sier direktøren som selv er synlig i miljøet.

-En runde med kaffekanna på morgenen synes jeg er veldig hyggelig. Her på Leangkollen mener vi at et godt arbeidsmiljø gjenspeiles i hvordan vi utfører vertskapsrollen. Vi har mange som har jobbet her lenge og det er også et godt tegn, mener Emanuelsen.

Hotellet er engasjert i lokalmiljøet i Asker, men har kunder fra hele landet. 

-Vi har inngått et samarbeid med Frisk Asker hockey og vi ønsker å bidra lokalt. Veldig mange i lokalmiljøet og nær omegn bruker Leangkollen i privat henseende. Spiser mat, har bryllup eller andre private arrangementer. Vi har god kapasitet og kan ta i mot store grupper i restauranten. På kurs- og konferansedelen har vi kunder fra hele landet, forteller Emanuelsen som mener de scorer godt på beliggenhet.

-Det er enkelt å ta seg fram og tilbake til byen, og vi ligger geografisk gunstig til for veldig mange bedrifter i vår landsdel.  Det er også kort vei til Asker og flytoget.

 

Les Buskerud

Fikk du med deg denne?

Borg Bygg og Anlegg for mye ros for jobben de gjorde med et bassenganlegg i Fredrikstad.

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Framtiden er digital, også innen regnskapstjenester. Siffer Økonomi tar deg trygt inn i skyen!

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24