Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
For halvannet år siden investerte Solvask og LogomatteXperten i Drammen i markedets mest avanserte vaskeanlegg for matter. Det ga større effektivitet og bedre arbeidsmiljø.

Et vaskeanlegg i denne klassen finnes ellers bare i Trondheim og Bergen. Anlegget er nærmest helautomatisk, og håndteringen av de tunge mattene er redusert til et minimum. De trenger bare å legges på en vekt, så sørger maskinene for at de fylles i vaskemaskinene, vaskes, tømmes over i tørketromlene og kommer rene og tørre ut i den andre enden. Deretter flyttes de over i en maskin som ruller de sammen klare for utkjøring igjen.

Solvask AS har en lang historie, men i 1984 overtok Espen Aaby selskapet etter sin far. I dag har de 1 400 kunder innenfor alt fra moppevask og matteutleie til vask og reparasjon av arbeidstøy. Bedriften er preget av høy effektivitet og moderne utstyr.

Størst på matter

- For oss henger de ulike jobbene tett sammen. Ikke sjelden har, for eksempel et verksted, både matter og ansattes arbeidstøy som trenger en vask med jevne mellomrom. I tillegg står de kanskje for renholdet selv og har behov for moppeservice. Slike totalkunder har vi mange av i hele regionen, sier daglig leder Espen Aaby. Han har fem biler i trafikk hver eneste dag. De henter og bringer ut igjen det som skal vaskes. Matter både med og uten logo er det store produktet.

- Vi har alltid drevet med matter, men logomatter valgte vi å satse på for 10 år siden. Interessen for dette øker stadig og i Drammen er vi klar størst på dette produktet.

Fikk du med deg denne?

Danske Nilan kan nå løse dine fremtidige behov for oppvarming, ventilasjon og kjøling på en både effektiv og miljøvennlig måte.

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Miljøvennlige løsninger koster, men hos Green Table fås brukte kvalitetsmøbler til halv pris.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Tidligere Skanska Asfalt skal tilby flere tjenester, og byttet navn 29. september.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24