Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Bilverkstedet Bulder på Solbergmoen utenfor Drammen er gode på store nyttekjøretøyer. Men de har minst like god kompetanse på mindre privatbiler, og nå opplever de større pågang fra dette markedet.

Bulder er i dag en privateid bilverkstedkjede med utspring fra statlige Mesta, og oppfatningen om at de kun reparerer større anleggsmaskiner og lastebiler stammer trolig derfra. Den brede kompetansen mekanikerne har opparbeidet seg gjennom mange år bruker de nå like gjerne på privatbiler og mindre kjøretøy.

Bosch Car Service

- Noen av de 14 verkstedene i kjeden har faktisk en kjøretøyandel på hele 80 prosent, forteller daglig leder Hans Olav Løen. Alle verkstedene i kjeden er medlemmer i Bosch Car Service, noe som er betryggende for alle bilførere som er opptatt av kvalitet. Uansett bilmerke har Bosch i dag en mengde deler i originalmontert i kjøretøyene, og medarbeidere i Bulder-kjeden er eksperter på å finne eventuelle feil. I tillegg har de delene på lager, eller skaffer de i samarbeid med sine logistikkpartnere på en dag eller to. Bosch Car Service er den største frittstående bilverkstedkjeden i verden, med over 15 000 verksteder.

Avansert opplæring

Bulder verksted er også en del av Bosch Commercial Vehicles som tar seg av ettermarkedet for tunge kjøretøyer. Flere ansatte har gått gjennom omfattende opplæring i reparasjon av dieselkomponenter, avansert feilsøking, service og diagnose, samt bruk av diagnoseutstyr og verktøy.

- Vi har dedikerte medarbeidere innfor de ulike områdene. Her samler vi spesialkompetansen og utvikler den videre, sier verksmester Eirik Løkken.

Egenproduksjon

Verkstedet på Solbergmoen er forhandlere av både større og mindre gravemaskiner fra Kato, Atlas og Hyundai, i tillegg til ettermarkedsoppgaver på skogsmaskiner fra Ponsse. De har spesialkompetanse på knuseverk og leverer slitestål til alle større anleggsmaskiner, samt til snøskjær og ploger.

- Bulder produserer også egen arbeidsplattformer i samarbeid med Volvo Maskin, som selger produktet, sier Hans Olav Løen.

Fikk du med deg denne?

- Moderne renhold handler ikke om å vaske gulv og tørke støv.

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Miljøvennlige løsninger koster, men hos Green Table fås brukte kvalitetsmøbler til halv pris.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Tidligere Skanska Asfalt skal tilby flere tjenester, og byttet navn 29. september.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24