Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
I mai 2018 åpnes dørene i det som blir Drammens mest moderne næringsbygg, et steinkast fra Grev Wedels Plass. Eiendomsutvikler Oxer Eiendom AS har leid ut store deler av bygget til Svensson Nøkleby advokatfirma ANS.

- Bygget, som er tegnet av arkitekt Nils Tveit, blir på fem etasjer og de fire øverste er allerede utleid til advokatfirmaets virksomheter. Nå ønsker vi at en restaurant og en butikk etablerer seg på gateplan, der det vil bli et av de flotteste restaurant- og butikklokalene i Drammen, sier markedssjef Anniken Haug i Oxer Eiendom.

Praktfulle restaurantlokaler

Det er en rekke advokat-, økonomi- og rådgivningsvirksomheter i umiddelbar nærhet til det nye næringsbygget, som grenser til gågaten på den ene siden og Nedre Torggate på den andre. Flere av disse har ytret ønske om en lunsj- og middagsrestaurant der de både kan spise selv, men også ta med sine kunder og forbindelser. Kundegrunnlaget vil øke ytterligere som følge av det nye leilighetskomplekset Oxer Eiendom skal bygge ved Grev Wedels Plass, bare et par kvartaler unna. Restaurantlokalet på gateplan er på 390 kvadratmeter, mens de planlagte butikkarealene er på cirka 100 kvadratmeter.

- Vi er åpne for en rekke kombinasjonsløsninger og håper flere aktører finner dette så spennende at de tar kontakt med oss, sier Haug.

Lange tradisjoner

Leietakeren Svensson og Nøkleby har i dag kontorer i naboeiendommen i Nedre Storgate. Når de flytter inn i sine nye kontorer blir det ledig cirka 2 000 kvadratmeter lokaler i Nedre Storgate 15-17. Disse ønsker Oxer Eiendom å tilpasse nye leietakeres behov.

Gårdeier Oxer Eiendom har fokus på langsiktighet, kvalitet samt nyskapende og bærekraftige løsninger. Det er et familieeid selskap med lange, stolte tradisjoner, og historien startet allerede i 1945 med grunnleggeren Ole K. Karlsen. I dag er de en av landets større aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av fast eiendom.

Solid kunnskap og bred erfaring gjør Oxer Eiendom godt rustet til å bidra i utviklingen av fremtidsrettede, komplekse prosjekter. De eier, drifter og forvalter cirka 220 000 kvadratmeter eiendom i området fra Oslo Nord via Asker til Drammen. I tillegg er cirka 260 000 kvadratmeter bolig og næring under utvikling. 

 

Les Buskerud

Fikk du med deg denne?

Steinspruten Bilglass er en offensiv kjede som er i ferd med å etablere et bredt tilbud over store deler av landet.

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Framtiden er digital, også innen regnskapstjenester. Siffer Økonomi tar deg trygt inn i skyen!

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24