Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Moelven Modus gir deg fleksible løsninger og god økonomi på lang sikt. Moduskonseptet gir deg vegger som kan flyttes og gjenbrukes etter behov, uten konsekvenser for gulv og tak.

Moduskonseptet er «Bygging med fleksible veggsystemer mellom to gjennomgående plan – tak og gulv – er optimalt med tanke på byggetid, tilgang for andre håndverkere, fleksibilitet og pris»

«Vi har behovsprøvde løsninger som fungerer i praksis»

Moelven Modus skiller seg fra de fleste konkurrenter ved at de har kontroll over produktene gjennom hele verdikjeden. Helt fra planlegging av nye produkter, via produksjon til levering og montering får du kvalitet. Rådgivning, prosjektering, prosjektledelse, logistikk, montering og service.

Modusmetoden innebærer at vi bygger industrielt og med systeminnredning og gjør at du kan bygge om, flytte vegger utvide kontorer og gjennomføre kreative løsninger også etter montering.

Optimalt konsept

- Moduskonseptet er optimalt i forhold til byggetid og tilkomst for andre fag, som elektrikere og rørleggere. Dette gir bedre flyt i byggeprosessen og er en løsning som gir deg mange muligheter i ettertid, uten at dine fremtidige omgjøringsbehov berører verken tak eller gulv, sier avdelingsleder Vidar Johannessen ved Moelven Modus i Drammen. Han legger til at deres salgskonsulenter må være inne i prosjektet i en tidlig fase i byggeprosjektet for å kunne gjennomføre så fleksible løsninger.

- Vi vet at behov endrer seg over tid, og at det kan bety store inngrep i kontorene når de skal gjøres om. Derfor ønsker vi å komme inn så tidlig som mulig for å kunne levere optimale løsninger, sier Johannessen.

Samspill og dialog

Salgskontoret i Drammen har hele Buskerud som sitt nærområde, men avdelingen dekker også markedsområdene Vestfold og Telemark. De opplever at stadig flere oppdragsgivere etterspør godt lydisolerte løsninger.

- Det er et område Moelven Modus er spesielt sterke på. Vi ivaretar alle krav til lydisolering og tilpasser dette til alle løsninger ved å ha en aktiv dialog som avdekker behovet til kunden. Vi tilbyr arkitekttjenester og har salgskonsulenter som er gode på å forklare kunden våre forslag til løsninger gjennom bruk av 3D-modeller. Gjennom samspill og dialog finner vi alltid løsninger enten det dreier seg om nybygg eller rehabilitering, sier Vidar Johannessen.

Dette er Moelven Modus:

• Nordens ledende produsent og leverandør av fleksible romløsninger for næringsbygg

• Desentralisert organisasjon som gir nærhet til kunder på 21 steder i Norge og Sverige

• Cirka 300 egne ansatte montører som sikrer riktig kvalitet på utførelsen

Referanseprosjekter:

• Statens Kartverk – Hønefoss.

• Asker Panorama – Asker

• Øvre Torg – Sandvika

• Papirbredden 3 – Drammen

• Kongsberg Teknologipark - Kongsberg

 

Les Buskerud

Fikk du med deg denne?

Vinmonopolet valgte Amfi Borg da det skulle etableres et nytt utsalg i Sarpsborg.

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Framtiden er digital, også innen regnskapstjenester. Siffer Økonomi tar deg trygt inn i skyen!

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24