Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Kongsberg Bilskade tilbyr nå som medlem av MPS Micropaint-kjeden vesentlig rimeligere reparasjoner av småskader på biler enn tidligere. Gjennom konseptet Smart Repair repareres mindre skader på biler raskere, enklere og billigere enn før.

Daglig leder hos Kongsberg Bilskade, Pål André Fredriksen forteller at felles for alle deres Smart Repair-tjenester er at de er svært kostnads- og tidsbesparende sammenliknet med konvensjonelle metoder. Dette  uten at vi går på kompromiss med kvaliteten.

Småskader koster unødvendig mye

Vår erfaring er at leasingselskapene godtar såkalt normal slitasje på bilene gjennom leasingperioden, dog kommer det ofte irriterende ekstrakostnader for leietakeren i form av reparasjon av småbulker, riper og lignende ved innlevering av biler etter leieperioden.

Skader som veldig ofte kan være enkle å reparere havner gjerne inn i de store skadeavdelingene. Mange av disse kunne i stedet vært reparert på en vesentlig enklere, raskere  og ikke minst rimeligere måte, dog innenfor leasingselskapets krav til ”normal” slitasje, forteller Fredriksen.

Mindre irritasjon og store besparelser

Fredriksen forteller videre at de gjennom Smart Repair har fått på plass en større fleksibilitet, og et tilbud som bidrar til mindre irritasjon og lavere kostnader for blant andre leasing brukere enn tidligere.

For eksempel kan et skadet hjørne på støtfangeren gi en besparelse på inntil 60% av standard takseringssystem, eller en bulk uten lakkskade kan repareres inntil 70% rimeligere enn gjennom standard takseringssystem.

Egen avdeling med egne prislister

Vi har også utarbeidet prislister som igjen betyr at kunden vet eksakt hva det vil koste før han innleverer bilen for reparasjon, inkludert er også gratis taksering av skaden, forteller Fredriksen.

Vi har også etablert en egen avdeling hos Kongsberg Bilskade som kun jobber med Smart Repair da markedet og behovet for denne type tjenester er relativt stort. 

Typiske skader som vi utbedrer er for eksempel lakkering av mindre felter på bilen, småbulkopprettinger, rute-, interiør-  eller også felg reparasjoner.

En annen fordel for våre kunder er at ståtiden for deres biler gjennom Smart Repair konseptet reduseres vesentlig, og gjerne ikke til mer enn én til to dager avslutter daglig leder Pål André Fredriksen.

Fikk du med deg denne?

Ansatte som trener holder seg friskere og har færre sykefraværsdager.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Glassmesteryrket har endret seg radikalt siden den gang Oskar L Hansen startet sin glassmestervirksomhet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24