Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Det er ikke alle bilforretninger som øker pulsen hos sine kunder. VS Auto på Åssiden i Drammen er i en særstilling med sin utstilling av amerikanske trucker’er og SUV’er, samt heftige sportsbiler av nyere og eldre årgang.

Allerede på utsiden forstår du at dette er en litt annerledes bilforhandler. Muskuløse og skinnende amerikanske biler står radet opp foran glassfasaden og skaper allerede da en forventning om mer. På innsiden blir forventningene innfridd. Utvalget av biler gjenspeiler eiernes genuine interesse for bil og motor. Her får du tilfredsstilt de fleste av dine bilinteresser, enten du liker truck, SUV, Porsche, BMW eller Maserati.

Håndplukkede kvalitetsbiler

VS Auto åpnet sine dører første gang i 2013, men da var det mest importbiler fra Tyskland i butikken. I fjor tok de imidlertid over både lokaler og ansatte etter Bergheim Auto som ga seg med sin virksomhet i Drammen. For et snaut år siden overtok de også som Citroen-forhandler i Drammen, noe som førte til ytterligere vekst.

- Vi doblet omsetningen fra 2015 til 2016 og har hatt en superstart på 2017. Nå er vi en komplett bilforhandler med et noe annerledes innhold. Vi har distriktets største utvalg av amerikanske biler fra Chevrolet, Dodge, Cadillac, GMC og US Ford. I tillegg har vi et variert utvalg av tyske premiumbiler fra Audi, BMW, Mercedes og Porsche. Vi håndplukker utvalgte kvalitetsbiler fra våre samarbeidspartnere i Europa, og tilbyr inntil 5 års garanti, sier en av eierne Eirik Vennerød. Han startet bedriften sammen med André Skeie.

Markedets bredeste utvalg

- Vi føler at vi har en god blanding med bilmerker og biltyper. Da vi overtok Citroen i fjor sommer fikk vi inn noen av markedets mest populære yrkesbiler. Nå kan kundene velge alt fra Citroen Berlingo til en custombygd amerikansk pick-up. Vi er den eneste forhandleren som har et så bredt utvalg, sier Skeie.

VS Auto har kunder fra hele landet og leverer spesielt amerikanske biler til langveisfarende kunder. Uansett kunde eller produkt skal kvalitet og ryddighet stå i fokus.

- Vi skal ha premium-kvalitet i alt vi gjør. Det skal ikke være overdådig, men ryddig og ordentlig. Vi har en perfekt plassering og gode kolleger på alle kanter, noe som skaper stor aktivitet, sier Vennerød og Skeie.

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

Østfoldingen Morten Svendsen er en sentral aktør i lakseeksporten til USA og Midtøsten.

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

MOSS: Selskapet Hydroclean AS har hatt en fin utvikling siden etableringen i 2004.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24