Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Drammen Teater er kjent for mange store oppsetninger, og Union Scene har gitt oss mange verdensartister. Men visste du at du kan leie begge lokalene og ha store konferanser der på dagtid?

En rekke lokale bedrifter kjenner til mulighetene, men Drammen Scener ligger så sentralt i regionen at det er enkelt å legge dagskonferanser der for bedrifter fra hele landet.

- Skal man først ta toget til fra Gardermoen, er det bare en halvtime ekstra til Drammen sentrum. Tilbudet vårt er dessuten unikt, med to store konferansesaler på 500 og 450 plasser, underholdning på kveldstid i historiske lokaler og direkte inngang til hotell, hvis man ønsker overnatting, sier event- og konferanseleder Monika Sandvold.

God start på 2017

Union Scene og Drammens Teater har både unike lokaler og profesjonell kompetanse for gjennomføring av spektakulære arrangementer på høyt nivå. Begge hus har topp lyd, lys og produksjonsteknikk som kan spesialdesignes til mange uttrykk og særpreg tilpasset ditt arrangement og tema. Det er enkelt å gjennomføre konferanse på dagen og bankett på kveldstid i samme lokale. Arrangøren rigger om til to helt forskjellige uttrykk under samme tak.

- Vi kan faktisk snu hovedscenen tre ganger i løpet av samme dag. Lokalene er utrolig fleksible og velutstyrte, sier Sandvold. Hun er helt ny i jobben ved Drammen Scener, men har lang erfaring fra tilsvarende stilling på Ibsenhuset i Skien.

Unike muligheter

Landets flotteste teatersal gir unike regimuligheter. For eksempel kan bordet stå ferdig dekket inne på scenen, mens gjestene fortsatt er opptatt med konferansen i salen. Deretter går teppet går opp et effektfullt "velkommen til bords!". Med arrangørens teaterteknikk kan du sette ditt eget preg på arrangementet.

Kortreist mat

2017 ser veldig bra ut på konferansesiden, men vi ønsker at enda flere skal få oppleve våre unike konferansefasiliteter så her er det bare å booke. Vi er åpne for å ta imot både små og store arrangementer, enten de varer hele dagen, flere dager eller bare noen timer. For de som ønsker å spise hos oss kan vi tilby kortreist mat basert på lokale råvarer, levert av MatfikserenCatering i Drammen. De er like fleksible som oss og setter gjerne sammen en meny basert på kundenes ønsker, sier Monika Sandvold.

 

 

 

Les Buskerud

Fikk du med deg denne?

RÅDE: Nylig flyttet Infratek inn i nytt og moderne forretningsbygg. Dermed er virksomheten i Østfold og Follo samlet på én adresse.

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Framtiden er digital, også innen regnskapstjenester. Siffer Økonomi tar deg trygt inn i skyen!

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24