Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Purehelp.no tilbyr Nordens beste markedsovervåkingssystem for alle som jobber med salg, markedsføring og økonomi eller som er på jakt etter ansatte eller styremedlemmer.

Purehelp.no`s portal har over 300.000 unike brukere per måned, som tilbys gratis tilgang til næringslivsinformasjon, markedsrapporter, overvåkingsfunksjoner og en mengde andre spennende og nyttige tjenester. Selskapet var pionerer på det å gi gratis tilgang til næringslivsinformasjon, og med årene er tjenestene og verktøyene bygget ut etter kundenes ønsker til å omfatte så mye mer.

- Det er innspill fra markedet underveis, som blant annet har gjort at vi har bygget våre mange og spennende verktøy, sier Ronny Brath, daglig leder Purehelp.no.

En stor andel av de lojale og fornøyde brukerne er ledere, funksjonærer, spesialister og næringslivsansatte. 

Enorme overvåkningsmuligheter

I Purehelp PRO kan du enkelt og fleksibelt overvåke hele det norske bedriftsmarkedet gjennom Nordens beste markedsovervåkingssystem.

- Tilbakemeldingene vi får fra våre kunder er at Purehelp PRO er et svært nyttig og viktig arbeidsverktøy for alle som jobber med salg, markedsføring og økonomi. Med Pro Alarm-funksjonen muliggjøres nøyaktige overvåkingskriterier helt ned på foretak og enkeltfelt, forteller Brath.

Skaffer deg de flinkeste

- I PRO ligger også «Kandidat-søketjeneste». Dette kompetanseregisteret er helt unikt. Finnes det gode kandidater i Norge for din virksomhet og ditt behov - så finner du de trolig her, sier han. 

PRO-kundene tilbys søk etter styre- og jobbkandidater blant 1,45 millioner forskjellige personrolletilknytninger, to millioner aktive og en millioner historiske roller tilsammen. 

Verdivurdering, analyser og rapporter

I Purehelp PRO får du hjelp til å finne ut hva bedriften din er verdt ved å simulere selskapsverdier i forhold til forskjellige utviklingsscenarioer og budsjetter. 

- Vi får også mange hyggelige tilbakemeldinger på vår rapportgenerator. Her kan du ta ut ubegrenset med  markedsrapporter for over 220. 000 norske aksjeselskap, alle aktuelle bransjer og kommuner, sier han. 

Travle dager

Purehelp.no har hovedkontor i Drammen og salgskontorer i Oslo og Bodø.

- I tillegg har vi selskapet 365publish.com, et smart online arbeidsverktøy hvor kundene kan publisere pressemeldinger og nyheter til både journalister, kunder, alle sosiale medier og egen nettside samtidig. 

- Alle kanalene oppdaterer seg automatisk. Vi skreddersyr kostnadseffektive digitale kampanjer blant annet i Google og Facebook, sier Brath.

Innen stillingsannonse-markedet har Ronny Braths mannskap en stor fot innenfor:

- Jobbdirekte AS er en spesialistleverandør innen medierådgivning, stilling ledig-annonsering og digitale rekrutteringsverktøy. Jobbdirekte.no er i dag en av Norges største jobbportaler og en effektiv kanal for både jobbsøkere og arbeidsgivere, sier han.

 

 

 

Les Buskerud

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG: I starten av desember flytter Boss of Gloss Bilpleie hele sin virksomhet over til nye og tilpassede lokaler ved riksvei 111 på Hevingen ved Skjeberg Golfklubb i Sarpsborg.

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Framtiden er digital, også innen regnskapstjenester. Siffer Økonomi tar deg trygt inn i skyen!

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24