Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Kontor & Interiør ble startet i 1992 og har siden da holdt til på Valaskjold i Sarpsborg.

Helt siden starten har de lagt vekt på å skreddersy løsninger til både store og små kunder. Løsningene er så fleksible at det knapt er mulig å tenke seg et lokale de ikke kan møblere og utstyre med både møbler, gardiner, AV-utstyr og belysning.

Ledende design

- Vi er totalleverandør av kontormiljøer til både offentlig og privat virksomhet. Møblene vi leverer kommer fra flere ledende produsenter i Norden og Europa, sier daglig leder Ola Hippe.

 

Den finske produsenten Martela er hovedleverandør av kontormøbler, og satsingen på deres produkter har vært meget positiv. Kundene får både en helhetlig og harmonisk stil på møbler og innredning. Med en så sterk produsent i ryggen kan Kontor & Interiør levere produkter som leder an innen design og ergonomi.

Kvalitet som holder

- Vi er stolte over å representere produsenter som har fokus på miljø, slik at vi kan medvirke til at våre kunder lettere når sine miljømål, sier Hippe. Han legger store vekt på kvalitet i alle ledd.

- Våre møbler og løsninger er kanskje ikke markedets billigste ved innkjøp, men vi vet vi leverer kvalitet som holder, og det er en mer langsiktig økonomisk måte å handle på.

Lekre løsninger

Kontor & Interiør bidra helt fra planleggingen av et nytt lokale, kontor eller forretning. De stiller gjerne som rådgivere på et tidlig stadium og trekker inn både ergonomer og arkitekter ved behov.

- Vi tegner, planlegger, leverer og monterer lekre og praktiske kontorløsninger. I ettertid følger vi opp hver enkelt kunde med tanke på supplering eller service, sier Ola Hippe. Kontor & Interiør kan vise til store leveranser til for eksempel Infotjenester, Inspiria Science Center, Helsehuset i Fredrikstad, Nilles hovedkontor og ASKOs sentrallager i Vestby for å nevne noen.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

Colosseum har vokst til å bli landet største tannlegekjede med klinikker over store deler av landet.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24