Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

- En datakasse har mange fordeler. I stedet for å bruke tusener ekstra på regnskapsføreren din kan en datakasse sende ferdige filer direkte til regnskapsprogrammet.Dette sparer du penger på, sier salgsansvarlig Nils-Jørgen Olsen hos As Frankering & Kopiservice.

I disse dager har bedriften distribuert en DM til virksomheter i Østfold, og sjelden har det vært mer lønnsomt å investere i en moderne og fremtidsrettet kassaløsning enn akkurat nå.

- Bestiller du innen 1. november får du med kassaskuff, printer og skanner til en verdi av nærmere 5 000 kroner på kjøpet. Bedre avtale enn dette skal du lete etter, sier Olsen.

Frankering & Kopiservice har vært i bransjen i mer enn 25 år og har bransjens beste kundeservice som sin ledestjerne. Produktene og løsningene de leverer er markedsledende i dag.

Lurt å bytte nå

- Vi leverer systemer for alle, enten det er store bedrifter eller kiosken på hjørnet. Felles for alle som håndterer kontanter er at de må ha et godkjent kassasystem. Selv om det foreløpig ikke er påkrevd gjennom loven å bruke en datakasse som lagrer alle personallister og øvrige dokumenter, vil kravet komme og da kan det være lurt å bytte like gjerne først som sist.

Forutsigbar kostnad

Frankering & Kopiservice tilbyr populære leieavtaler for sine kassaløsninger. Med dagens rente betyr det at det knapt koster penger å leie utstyret, framfor å kjøpe. I tillegg slipper man å ta kostnadene over investeringsbudsjettet, men kan bruke driftsbudsjettet og ha en forutsigbar kostnad hver måned.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

Les mer

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: Fagskolen i Østfold har utvidet virksomheten for å kunne møte fremtidens studenter.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24