Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

- Regnskap skal være morsomt både for regnskapsfører og kunden, sier de tre partnerne i Bookkeeper i Fredrikstad Petter M. Jacobsen, Christian Theodorsen og Morten Jensen.

Få oppfatter vel en naturlig kobling mellom ordene morsomt og regnskap, men de tre hevder å kunne gjøre noe med det. Ikke minst når de nå kan tilby sine kunder den web-baserte løsningen «Min bookkeeper», som representerer fremtiden for en regnskapsbransje i endring. Denne løsningen er lett å manøvrere i og gir deg full oversikt over økonomien i selskapet ditt fra time til time.

Resultatet er at regnskap blir litt morsommere både for deg som driver virksomhet og for regnskapsføreren.

- Vi har stor tro på nye teknologiske løsninger innenfor vår bransje. Vi var på jakt etter en løsning da vi kom i kontakt med Bookkeeper-gruppen i sommer. Her fant vi det vi lette etter, og nå er vi en del av gruppen, sier daglig leder Petter M. Jacobsen i det som mange i Fredrikstad kjenner som PM Regnskap. Nå har de ambisjoner om å vokse og bli en av de store aktørene i regionen.

- Konkurransen blir stadig hardere, og vi må ruste oss for fremtiden med alle endringer som kommer. Det har vært snakk om e-faktura i mange år, men nå er innføringen like rundt hjørnet, også i privat sektor. Den mye omtalte a-ordningen trer i kraft fra nyttår, og her må vi assistere våre kunder slik at overgangen går smertefritt. I årene fremover vil vi oppleve større interesse for råd og bistand til økonomistyring blant annet. Da må vi kunne tilby dette i tillegg til moderne regnskapsløsninger. Vi må kort og godt være fleksible og kunne håndtere alle typer kunder med moderne teknologi og effektive løsninger, sier Christian Theodorsen.

Bookkeeper i Fredrikstad har fra nyttår seks ansatte, men selv om de vokser og har skiftet navn, vil de fortsatt være uformelle og fleksible over kunder i alle bransjer.

- Vi ønsker å bidra til bedre resultater og at våre kunder skal kunne bruke tiden på det de er gode til, sier Petter M. Jacobsen.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

Norbygg AS på Rolvsøy har spesialisert seg på næringsbygg og stålbygg i Østfold og Akershus helt siden starten i 1979.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24