Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Quality Hotel & Resort Sarpsborg ble kåret til årets resort, og nå legger hotellet seg i selen for å innfri forventningene.

–At vi ble kåret til årets resort forplikter, det er ikke noe tvil om det. Nå må vi stille enda større krav, men det liker vi, sier Richard Paulsen. Han er direktør for hotellet i Sarpsborg som siden oppstarten har tatt en betydelig posisjon i Østfold og landet.

Stolte

– Vi har høye forventninger selv og vet at også folk har høye forventninger. Vårt hotell er det hotellet i landet med flest innendørsaktiviteter og vi har meget god kapasitet til å ta større grupper. Det betyr at vi er et hotell for mange, og det er vi veldig fornøyd med. Vi ønsker at dette skal være en storstue for hele Østfold og et sted østfoldinger kan være stolte av, sier Paulsen.

Næringslivshotellet

Hotellet på Grålum i Sarpsborg ligger særdeles sentralt til og blir ofte brukt som samlingspunkt for næringslivet.

– Spesielt våre kunder i Follo, Oslo og Akershus synes det er behagelig å kjøre motsatt vei av køen til Oslo. Her får de alle fasiliteter og nok gratis parkeringsplasser, det er viktige elementer når næringslivet skal velge kurs- og konferansehotell. Vårt mål er rett og slett å være best, smiler hotelldirektøren og mener også regionen har mye å by på.

– Sommer som vinter. Det er en rivende utvikling i regionen og naturen gir rom for alle aktiviteter, mener Paulsen.

Internasjonalt kjøkken

Quality Hotel & Resort Sarpsborg er et forholdsvis nytt hotell, men har allerede gjort betydelig endringer for å tilfredsstille kundene. 

– Hotellet har pusset opp alle rom og vi jobber hele tiden med å oppdatere fasiliteter. Kjøkkenet er ett av elementene vi er veldig stolte av. Vi satser på trendy internasjonale matkonsepter, men skal også holde i det lokale. Å tilby det spekteret har vært en suksess. Vi tilbyr også catering og kan servere 1200 gjester samtidig, forteller Paulsen.

Titalls millioner på badeland

Quality Hotel & Resort Sarpsborg har et badeland som benyttes av hele regionen. Det populære anlegget skal nå gjennom en total renovering.

– Badeland er en kjempesuksess og mye brukt. Nå er det på tide å gi det et ansiktsløft. Vi bruker et sted mellom 20 og 30 millioner kroner for å få det tipp topp og før sommeren skal vi reåpne det, forteller Richard Paulsen, som på ingen måte hviler på laurbærene etter «kroningen» av årets resort.

– Nei, her er det bare å gi gass, sier hotelldirektøren.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

34 år etter at de flyttet fra Rygge er Atelier Decora tilbake i kommunen.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24