Østfold og Follo
contentmap_plugin
Fredrikstad Storkjøkkensenter AS har nettopp avsluttet sin hittil største enkeltordre.

De har nemlig levert kjøkkenutstyret til det nye sykehuset på Kalnes i Sarpsborg.

– Dette er ikke bare stort for oss, men faktisk én av de største kontraktene i denne bransjen noen gang. Vi regnet anbud i flere dager, og fikk kontrakten i samarbeid med Sørlie Prosjektinnredning i Sarpsborg, som leverte møbler, gardiner og andre innredningsprodukter. Totalt var verdien på mer enn 100 millioner kroner, sier daglig leder i Fredrikstad Storkjøkkensenter, Brede Hemma.

Ny kompetanse

Fredrikstad-bedriften hadde også leveranser til Rikshospitalet/Radiumhospitalet tidligere, og har opparbeidet seg erfaring og kompetanse på store leveranser.

– Kjøkkenløsninger installeres på en litt annen måte i dag enn tidligere, og vi har opparbeidet oss kompetanse på ulike fleksible løsninger, sier Hemma.

God ordrereserve

Han måtte ansette ny montør og leide inn en prosjektleder for å få det hele i havn. Mot slutten av perioden var samtlige ansatte på plass for å trille på plass de siste enhetene.

– Det knyttet oss ekstra sammen, og alle i bedriften er stolte av at vi klarte å gjennomføre dette etter planen. Nå går vi videre til nye store og små oppdrag. Vi skal for eksempel levere til det gamle sykehuset i Sarpsborg sentrum, der det nå bygges om til nytt helsehus. Vi har en bra ordrereserve ved inngangen til 2015 og ser lyst på fremtiden, sier Brede Hemma.

Les Østfold og Follo

Les Romerike

Les Buskerud

De fem nyeste

MYSEN: Glem klisjeene, de travinteresserte kommer fra alle samfunnslag og er ikke alltid spesielt kunnskapsrike når det kommer til hestesport.