Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Teknimek AS i Fredrikstad tilbyr akutthjelp til virksomheter der noe kan stanse - det være seg kileremmer, elektromotorer eller koblinger.

«Når alt som snurrer og går, plutselig står..» heter det i slagordet. Det offensive selskapet ble startet av Frank Kristian Bakken i 1994. De har opparbeidet seg et rykte for å stille opp når kunden krever det. I 2011 overtok Svenn Christoffersen virksomheten, men servicenivået og kompetansen forblir det samme. Bakken er fortsatt engasjert som frittstående konsulent etter behov.

Produksjonsstans

– Vi har kunder i en rekke produksjonsbedrifter i hele Østfold. Alle virksomheter som har noe som «snurrer og går» kan ha behov for våre tjenester. Vi leverer gir, motorer og koplinger og gjerne komplette kraftoverføringer i tillegg til reservedeler og service. Ofte er det en liten del som ryker på et ugunstig tidspunkt, noe som gjør at produksjonen stanser, eller det er behov for en modifisering. Da er det godt å vite at vi ikke er langt unna, sier Svenn Christoffersen.

“Know-how”

– Vi er kjent med en rekke produksjonsanlegg etter mer enn 20 år i bransjen og kan finne løsninger på mange driftsproblemer. ”Know-how” er vår største styrke, sier Frank Kristian Bakken.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

SØRUMSAND: Midtre Romerike Avløpsselskap (MIRA) IKS brukte bare 3,5 år på å bygge Norges flotteste renseanlegg.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24