Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Teknimek AS i Fredrikstad tilbyr akutthjelp til virksomheter der noe kan stanse - det være seg kileremmer, elektromotorer eller koblinger.

«Når alt som snurrer og går, plutselig står..» heter det i slagordet. Det offensive selskapet ble startet av Frank Kristian Bakken i 1994. De har opparbeidet seg et rykte for å stille opp når kunden krever det. I 2011 overtok Svenn Christoffersen virksomheten, men servicenivået og kompetansen forblir det samme. Bakken er fortsatt engasjert som frittstående konsulent etter behov.

Produksjonsstans

– Vi har kunder i en rekke produksjonsbedrifter i hele Østfold. Alle virksomheter som har noe som «snurrer og går» kan ha behov for våre tjenester. Vi leverer gir, motorer og koplinger og gjerne komplette kraftoverføringer i tillegg til reservedeler og service. Ofte er det en liten del som ryker på et ugunstig tidspunkt, noe som gjør at produksjonen stanser, eller det er behov for en modifisering. Da er det godt å vite at vi ikke er langt unna, sier Svenn Christoffersen.

“Know-how”

– Vi er kjent med en rekke produksjonsanlegg etter mer enn 20 år i bransjen og kan finne løsninger på mange driftsproblemer. ”Know-how” er vår største styrke, sier Frank Kristian Bakken.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

Les mer

Fikk du med deg denne?

ØSTFOLD: Øivind Lunde i Løsningsorientert har spesialisert seg på å løse konflikter både privat og på arbeidsplassen.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24