Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
På kort tid har Fortum Charge & Drive vokst fra én til fem ansatte. Kundene strømmer til for å etablere ladestasjoner for el-biler.

Fortum Charge & Drive selger og drifter ladestasjoner til bedrifter og offentlige virksomheter, i tillegg til ladetjenester til elbilister. I dag er det over 10 000 kunder som bruker Fortums ladestasjoner. De har tilgang til 24 timers kundeservice og over 250 ladere rundt og kring i Norge

Enkel etablering

– En ladestasjon bør være aktuelt for alle som har parkeringsplasser for kunder eller ansatte. Stadig flere butikker, hoteller eller kafeer har dette som et godt tilbud til sine kunder. De som har planer om en ladestasjon ved sin virksomhet, kan bare finne en passende plass og sikre seg at det er tilstrekkelig med strøm innen rimelig avstand, så ordner vi resten, sier Jan Haugen Ihle, leder i Fortum Charge & Drive Norge, en del av energiselskapet Fortum.

Fleksible løsninger

Fortum vant nylig et større anbud i regi av Østfold fylkeskommune. Det innebar etablering av over 400 ladestasjoner i mage Østfold og Follo kommuner. Det vil resultere i ladestasjoner ved rådhus, skoler eller de steder kommunene ønsker dette plassert.

– En av grunnene til at stadig flere velger oss som leverandør er vår fleksibilitet når det gjelder betalingsløsninger. Vi tilbyr ulike løsninger avhengig av kundens behov, sier markedsansvarlig Elise Aalberg Thorvaldsen.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG: Frankering & Kopiservice i Sarpsborg leverer daglig datakasser til virksomheter som rammes av lovendringen ved nyttår.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24