Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Er du litt lei av tradisjonell julebordfeiring på jobben? Da kan en tur til Island, med varme bad og fantastisk mat være løsningen for deg og dine ansatte.

Islandspesialisten i Moss har ikke valgt navnet uten grunn. Daglig leder Erla Birkisdottir er født på øya som vil gi deg og dine kunder eller ansatte en opplevelse utenom det vanlige. Få nordmenn har badet i Den blå lagune på julebordet, noe som byr på en mystisk og eksotisk stemning.

Vær tidlig ute!

- Men det gjelder å være litt tidlig ute med bestillingene. Island blir stadig mer populært, ikke bare for nordmenn, og det er begrenset med plasser både på de beste hotellene og på flyene. Derfor lønner det seg å bestille i god tid for å oppnå best mulig pris på både fly og hotell, sier Erla Birkisdottir.

Hun startet Islandspesialisten i 2011 og har opplevd stor pågang fra norske bedrifter og privatpersoner.

Skreddersyr turen

Erla Birkisdottir og hennes to kolleger har ferdige pakkeforslag til de som ønsker det, men skreddersyr gjerne en tur etter ønske fra bedriften. Hun anbefaler minst to til tre netter på øya, for å kunne oppleve noen av de spennende attraksjonene og aktivitetene Island kan tilby. Islandspesialisten syr sammen det som passer best for deg. Vi anbefaler en titt på nettsiden som gir deg bilder og eksempler på både julebord og andre firmaarrangementer.

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

Har du besøkt en butikk eller et kontor i det siste er sjansen stor for at du tråkket på en matte fra Stil Tekstilservice AS i Ski.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24