Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Danske Nilan kan nå løse dine fremtidige behov for oppvarming, ventilasjon og kjøling på en både effektiv og miljøvennlig måte.

«Helhetstenkning» er stikkordet for Nilans Compact P Nordic-serie. Det er en ekstremt energieffektiv totalløsning som oppfyller forskjellige behov hele året rundt.

For en boligeier er Compact P-serien selve drømmen om å skaffe seg en «alt i ett-løsning».

  • Oppvarming
  • Komfort kjøl
  • Komfort varme
  • Ventilasjon
  • Varmt tappevann
  • Aktiv varmegjenvinning
  • Passiv varmegjenvinning

- Her kan hver og en boligeier være sin egen energisjef. Compact P er et fantastisk investering, som bidrar til bedre økonomi, sunt inneklima og energibesparelser, sier Nilan Norges Per Erik Hansen. Alle tilvalg hos Nilans Compact P er basert på fornybar energi og har kort tilbakebetalingstid, kvalitetsgaranti og lang levetid.

Bruker kun en halv kvadratmeter gulvflate

Som navnet antyder er Compact P laget i et plassbesparende design, og i din leilighet eller annen bolig vil aggregatet bruke kun 0,5 kvadratmeter.

- Det kan plasseres hvor du måtte ønske det, for eksempel i vaskerommet. Ikke bare tar Compact P lite plass, men det har også et nøytralt utseende, sier Hansen. Det er nettopp Nilans Compact P, som har vunnet kundenes hjerter også her til lands og er selskapets bestselger.

- Mange velger å supplere Compact P med en luft varmepumpe, og da har man skaffet seg en total varmeløsning. Det er en veldig god investering i fremtiden, og gir opp til 3 kW varme gratis, samtidig som du reduserer varmeregningen og gjør boligen nesten selvforsynt med energi, sier Hansen.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

Les mer

Fikk du med deg denne?

GK Elektro i Østfold er i avslutningen på Nordens største kjølte automatlager ved Asko på Vestby.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24