Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin

TimePlan® er et effektivt, fleksibelt og brukervennlig verktøy for Arbeidstidsplanlegging, Tidsregistrering og HR-Administrasjon. 

-Systemet er enkelt å etablere, lett å bruke og tilpasset bedriftens egne behov, forteller Jørn Fjeldvik, daglig leder i Datatjenesten i Halden. Halden-firmaet har i fem år vært eneforhandler for TimePlan i Norge, som foruten stor suksess i Norden, også har solid fotfeste i 19 europeiske land.

-Over 400 bedrifter bruker TimePlan, sier Daniel Hansson - en av de to hos Datatjenesten, med TimePlan som spesialitet. I Norge er blant annet hotellkjeden Nordic Choice, Scandic-hotellene, Jysk, Bauhaus, Expert, SparKjøp, og flere Halden-bedrifter TimePlan-brukere.

Stor spennvidde

TimePlan har enorm brukerfleksibilitet, og benyttes i firmaer med fra 10 ansatte til 13 000 ansatte.

-Med programmet er bedriftene sikret rett bemanning på rett tid, sier Fjeldvik.

TimePlan bidrar til å redusere lønnskostnadene med effektive rutiner og god planlegging. Programmets modul for Tidsregistrering - der ansattes lønnsavtale og kontrakt ligger i bunnen, gir optimal oversikt for arbeidsgiver.

-Bedriftene får med TimePlan en enkel og fleksibel løsning for planlegging av arbeidstider og fravær, og man vet eksakt hvem av de ansatte som er tilgjengelige, sier Christine Gjersøe – som har programmet som spesialområde. Hun forteller at Datatjenesten følger opp etableringen av TimePlan steg for steg, og hjelper bedriftene i gang med alle forhold knyttet til programvare, bruk og vedlikehold.

Enorme besparelser

Manuell lønnshåndtering oppleves som komplisert i en del bedrifter. Via TimePlan fores bedriftenes lønnssystemer med opplysninger, og man unngår dobbelføring. 

-Vi hjelper også bedrifter med å føre lønn. Dette er tjeneste i vekst for oss, sier Fjeldvik.

HR-administrasjon (Human Resources) er en viktig faktor i TimePlan-programmet, med statistikker for blant annet medarbeidersammensetning, omsetningshastighet og fraværsanalyser.

-Adgang til arbeidsplaner, som gjør det enkelt for ansatte å foreta vaktbytte er sikret i TimePlans medarbeiderportal. En app til iPhone- og Android mobiltelefoner sørger for dette, sier Christine Gjersøe.

«Store nok til å levere, små nok til å bry oss»

Mottoet hos bedriftssenteret Datatjenesten og Telehuset i Halden har forankring i selskapets 33 år lange historie som leverandør av administrative, PC-baserte IT-løsninger, og service i tilknytning til dette. Kompetansen spenner over et vidt område. Datatjenesten er store på leveranser av Visma-produkter inklusive serverdrift, og målgruppen er små og mellomstore bedrifter. Datatjenesten tilbyr sammen med Telehuset Halden kundene solid kompetanse som totalleverandør av it- og telefonitjenester.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

SARPSBORG: HP Hovelsen Bygg-Entreprenør er i gang med byggingen av de første leilighetene på Borgenhaugen. Totalt skal det bli 160.

Les mer

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG/MYSEN: Eidsberg Sparebank gikk i 2016 helt til topps i kåringen av «Årets Beste Bank» i Eika Gruppen.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24