Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin

TimePlan® er et effektivt, fleksibelt og brukervennlig verktøy for Arbeidstidsplanlegging, Tidsregistrering og HR-Administrasjon. 

-Systemet er enkelt å etablere, lett å bruke og tilpasset bedriftens egne behov, forteller Jørn Fjeldvik, daglig leder i Datatjenesten i Halden. Halden-firmaet har i fem år vært eneforhandler for TimePlan i Norge, som foruten stor suksess i Norden, også har solid fotfeste i 19 europeiske land.

-Over 400 bedrifter bruker TimePlan, sier Daniel Hansson - en av de to hos Datatjenesten, med TimePlan som spesialitet. I Norge er blant annet hotellkjeden Nordic Choice, Scandic-hotellene, Jysk, Bauhaus, Expert, SparKjøp, og flere Halden-bedrifter TimePlan-brukere.

Stor spennvidde

TimePlan har enorm brukerfleksibilitet, og benyttes i firmaer med fra 10 ansatte til 13 000 ansatte.

-Med programmet er bedriftene sikret rett bemanning på rett tid, sier Fjeldvik.

TimePlan bidrar til å redusere lønnskostnadene med effektive rutiner og god planlegging. Programmets modul for Tidsregistrering - der ansattes lønnsavtale og kontrakt ligger i bunnen, gir optimal oversikt for arbeidsgiver.

-Bedriftene får med TimePlan en enkel og fleksibel løsning for planlegging av arbeidstider og fravær, og man vet eksakt hvem av de ansatte som er tilgjengelige, sier Christine Gjersøe – som har programmet som spesialområde. Hun forteller at Datatjenesten følger opp etableringen av TimePlan steg for steg, og hjelper bedriftene i gang med alle forhold knyttet til programvare, bruk og vedlikehold.

Enorme besparelser

Manuell lønnshåndtering oppleves som komplisert i en del bedrifter. Via TimePlan fores bedriftenes lønnssystemer med opplysninger, og man unngår dobbelføring. 

-Vi hjelper også bedrifter med å føre lønn. Dette er tjeneste i vekst for oss, sier Fjeldvik.

HR-administrasjon (Human Resources) er en viktig faktor i TimePlan-programmet, med statistikker for blant annet medarbeidersammensetning, omsetningshastighet og fraværsanalyser.

-Adgang til arbeidsplaner, som gjør det enkelt for ansatte å foreta vaktbytte er sikret i TimePlans medarbeiderportal. En app til iPhone- og Android mobiltelefoner sørger for dette, sier Christine Gjersøe.

«Store nok til å levere, små nok til å bry oss»

Mottoet hos bedriftssenteret Datatjenesten og Telehuset i Halden har forankring i selskapets 33 år lange historie som leverandør av administrative, PC-baserte IT-løsninger, og service i tilknytning til dette. Kompetansen spenner over et vidt område. Datatjenesten er store på leveranser av Visma-produkter inklusive serverdrift, og målgruppen er små og mellomstore bedrifter. Datatjenesten tilbyr sammen med Telehuset Halden kundene solid kompetanse som totalleverandør av it- og telefonitjenester.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Krav om fleksible løsninger, dokumentasjon og rapporter vil øke i fremtiden. Møt fremtidens krav med Wican.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24