Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
På Myrerskog Næringsområde i Spydeberg har Minibuss- og Varebilsenter AS etablert seg i et helt nytt næringsbygg. De 1500 kvadratmeterne er fylt med firmaer som sammen blir totalleverandører til nyttekjøretøy.

Innenfor portene i Minibuss- og Varebilsenter finner vi Minibuss 24-7 AS, Westrum AS,  og Cargoteam AS. Firmaene har totalt 22 ansatte.

Naturlig samarbeid

– Dette er firmaer som har kjøpt tjenester av hverandre, som har samarbeidet og som nå utfyller hverandre slik at Minibuss- og Varebilsenter blir totalleverandør for nyttekjøretøy, sier Vidar Engen, styreleder for det nye senteret.

Han forteller at Minibuss 24-7 AS har kjøpt mange Mercedes minibusser bygget av Westrum AS. Cargoteam utfører alt salgsarbeid for Westrum AS, som også leverer skreddersøm og spesialtilpasning av interiør og innredning til varebiler, pickuper og andre nyttekjøretøyer.

– Disse firmaene har mange felles kunder, og resultatet har vært mye kjøring av kundebiler dem imellom. Nå kan kundene kontakte Minibuss- og Varebilsenteret og dermed få utført alt som ønskes med kun ett kontaktpunkt.

Kan utføre alt

Minibuss- og Varebilsenteret inneholder dessuten et verksted med seks ansatte.

– Verkstedet er EU-godkjent for service, påbygg av bile, og montering av fartsskrivere . I tillegg monteres og kalibreres alkolåser, noe som er påbudt på alle  busser. Her kan nå eiere av nyttekjøretøyer få montert bekledning, lys, lifter og bakløftere for å nevne noe. Verkstedet kan også montere lasteplan, veltebøyler og kufangere på pickuper. Vi kan også gjøre service og montering på kjølebiler. Kort sagt alt som trengs å gjøres med nyttekjøretøyet.

Med tanke på alle tjenestene leietakerne kan kjøpe av hverandre så har Minibuss og Varebilsenteret allerede et godt grunnlag.

– Senterets beliggenhet, tre minutter fra E18 og kun 40 minutter fra Oslo gjør at vi tror mange vil bruke oss. Bare i Spydeberg er det et stort antall håndverkere vi håper vil bruke oss når de skal ha gjort noe med varebilen sin. Vi har selvsagt konkurrenter, men jeg vet ikke om det finnes tilsvarende senter hvor alle disse  tjenester finnes på et sted.

Store synergier

Vidar Engen forteller at de ved å samarbeide på denne måten oppnår mange store fordeler.

– Bare ved å samordne innkjøp oppnår vi store synergier. I tillegg spares både tid og miljø ved at man  ved å samle alt på et sted. Et stort pluss er også all kompetansen som nå er samlet innenfor fire vegger. 

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

ASKIM: Bemanningsbyrået People4you har vokst i rekordfart siden starten i 2006.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24