Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Phønix selskapslokaler i Fredrikstad er stedet hvis du ønsker møte, konferanse eller julebord i spesielle omgivelser. Nærmere en slottsmiddag kommer du ikke i Østfold.

Det er selskapet Rent a Chef AS som i dag drifter kjøkkenet og lokalene, og de kler hverandre godt. Rent a Chef serverer mat som står i stil med utsmykning og dekor og har samtidig en enkel filosofi; Kvalitet framfor kvantitet. Både lokaler og mat passe godt til dette.

Erfarne kokker

- Phønix er en perle, men kanskje ikke så kjent for bedrifter utenfor Fredrikstad. Vi har plass til hele 300 middagsgjester, hvorav 180 får plass i den store festsalen. Her har vi faktisk en av Østfolds største scener også, hvor blant annet storband har spilt til dans. Salen har hatt en rekke prominente gjester på besøk, både kongelige og andre kjendiser. Her feiret også regissør Harald Zwart sin 50-årsdag med stor suksess, sier daglig leder i Rent a Chef AS, Conny Östling. Han og hans stab har erfaring fra blant annet Nobelmiddager i Stockholm og fra den prestisjetunge kokkeskolen Le Cordon Bleu i London.

Fleksible lokaler

Selv om Phønix har historie helt tilbake til 1875, er lokalene både moderne og fleksible. Det er nylig installert helt nytt kjøkken, og for konferanser er også alt det viktigste av lyd- og lys på plass.

- I den store salen kan vi ha kinomøblering med plass til 200 personer. Ellers kan vi ha klasseromoppsett med plass til 10. Våre lokaler passer med andre ord både stor og liten bedrift. Uansett størrelse og arrangement kan vi love en opplevelse utover det vanlige, sier Östling.

Private selskaper

I tillegg til konferanser tilbyr Phønix også private selskaper, minnestunder, konfirmasjoner, brylluper og så videre. Lokalene ligger sentrumsnært, men har likevel gode parkeringsforhold. 

 

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

Rånås i Eidsberg har økende etterspørsel innen offshore og har hatt en god utvikling de siste årene.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24