Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Hos KGH Customs Services er det åpen dør 24 timer i døgnet. Med 38 operative kontorer i 11 land og et nettverk som dekker det meste av Europa, hjelpes firmaer med rådgivning og alle papirer som er påkrevd for handel i utlandet.

Det jobbes helkontinuerlig skift på KGHs grensekontor ved E6 på Svinesund for å bistå i grensetrafikken. Flere tusen trailere er daglig innom KGH langs den norske grensen, og det er hjelp å få uansett hvilken grenseovergang transportørene står ved. 

- Alle våre kontorer i Europa er tilpasset den lokale trafikkflyten, og på Svinesund har vi åpent 24 timer i døgnet hele året rundt. Skulle du passere en grensestasjon på en helt annen kant av landet kan du uansett henvende deg til oss så hjelper vi deg, sier Kevin Hermansson, Office Manager på KGH Svinesund.

Lang erfaring og bred kompetanse

KGH startet i 1963, da svenske Karl G. Hansson ønsket å finne smidige løsninger for å unngå lange køer av lastebiler på grensen mellom Norge og Sverige.

52 år senere er KGH ikke bare den ledende speditøren på grensen mellom Norge og Sverige, men er i dag den ledende grensespeditøren i hele Europa, og har 600 medarbeidere strategisk lokalisert i de viktigste havnene og på de største grenseovergangene. 

-Vårt mål er å gjøre det så enkelt og smidig som mulig for kundene, slik at de kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet. Med lang erfaring og stort fokus på kompetanse og kundebehov, kan KGH garantere høy kvalitet, tilpassede løsninger og personlig service, sier Monica Edquist, Sales Support Manager ved KGH Customs Services kontor i Halden.

Løser uventede utfordringer

Styrken med plasseringen direkte på grensen bidrar til økt forutsigbarhet for importører, eksportører og transportselskapene.

-Vi kan løse uventede problemer som eventuelt oppstår på stedet umiddelbart. Våre ansatte er alltid tilgjengelige, også om du på svært kort varsel trenger å få hjelp med varer inn eller ut av Norge. KGH sitter med trygge og godt utprøvde rutiner, som gir en sikker og effektiv grensepassering, sier Hermansson. 

KGH Svinesund sørger for raske og enkle løsninger på kompliserte problemer. 

-Vi har en veldig bred kundebase med over 14 000 selskap, som regelmessig benytter seg av våre tjenester. Store firmaer som Robert Bosch, Jøtul, Volvo, Komplett, LyondellBasell, Mester Grønn og Marine Harvest er blant våre kunder. Vi har også mange lokale og driftige entreprenører her i Østfold som kunder, sier Monica Edquist.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

Les mer

Fikk du med deg denne?

SKEDSMOKORSET: I disse dager ble tradisjonsrike Arto Emballasje en fullverdig avdeling av Papyrus Supplies i Norge. Det betyr større vareutvalg med samme gode kundeservice.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24