Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Etter 20 år i samme lokaler i Fredrikstad har Metra Næringsmegling AS flyttet inn i nye lokaler på Værstetorvet. – Vi ønsket å være midt i byen og distriktets mest sentrale byutviklingsområde, sier avdelingsleder Runar Haugland.

– Værsteområdet er under rask utvikling med fortettet bystruktur med handel, næring og boliger. Med kanskje byens fineste utsikt og moderne lokaler med tidsriktige tekniske løsninger utvendig som innvendig er vi veldig fornøyd, sier Haugland.

Metra Næringsmegling AS flyttet på vårparten inn i de 180 kvadratmeter store lokalene i 2. etasje i Værstetorvet. De har valgt å fremleie tre av kontorene til Byggerådgivning AS og Sparebank1 Finans.

Sammenslåinger

Han forteller at flyttingen til nye lokaler er en del av sammenslåingen av tre meglervirksomheter som kun jobber med næringseiendommer. Østlandske Næringsmegling AS, Næringsforum AS og Næringsmeglerne Østfold AS har blitt til Metra Næringsmegling AS i Moss og Fredrikstad. 

– Med sammenslåingen av tre kontorer til to har vi samlet og spisset kompetansen, og kan tilby hele spekteret av meglertjenester overfor næringslivet. Vi er nå størst i Østfold på salg og utleie av næringseiendommer.

Totalt har de to kontorene 12 ansatte, og satsingsområdet er Østfold og Follo.

– Vi har akkurat ansatt to til ved kontoret i Moss med tanke på nettopp Ski og resten av Follo. Vi ønsker å ta grep om området mellom Oslo og Moss, fordi vi mener det ikke er noen ordentlig næringsmegler i Follo, forteller avdelingslederen.

Kundefokus

Fra kontoret i Værstetorvet har Metra Næringsmegling primært Fredrikstad, Sarpsborg og Halden som markedsområde.

– Vi tilbyr meglerbistand i forbindelse med utleie og salg av alle typer næringslokaler og næringseiendommer. I tillegg tilbyr vi søk for leietakere, verdivurderinger samt rådgivning.

– Alle våre ansatte har sterkt kundefokus, og vi legger stor vekt på kompetanseutvikling. Dermed sørger vi for at kundenes verdier ivaretas på en forsvarlig måte. Vi har også samlet viktige og nødvendige back office-funksjoner, slik at flere kan jobbe aktivt som meglere i markedet, sier Runar Haugland som ser lyst på fremtiden.

– Så langt har 2015 vært et spennende år med god aktivitet. Ingenting tyder på at markedet vil bli dårligere fremover, og vi har stor tro på en like positiv utvikling resten av året.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Det er mange fordeler ved å være tilsluttet Volvat BHT, og det blir sett på som et ansatte gode at man har en vel ordnet bedriftshelsetjenesteordning.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24