Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Etter 20 år i samme lokaler i Fredrikstad har Metra Næringsmegling AS flyttet inn i nye lokaler på Værstetorvet. – Vi ønsket å være midt i byen og distriktets mest sentrale byutviklingsområde, sier avdelingsleder Runar Haugland.

– Værsteområdet er under rask utvikling med fortettet bystruktur med handel, næring og boliger. Med kanskje byens fineste utsikt og moderne lokaler med tidsriktige tekniske løsninger utvendig som innvendig er vi veldig fornøyd, sier Haugland.

Metra Næringsmegling AS flyttet på vårparten inn i de 180 kvadratmeter store lokalene i 2. etasje i Værstetorvet. De har valgt å fremleie tre av kontorene til Byggerådgivning AS og Sparebank1 Finans.

Sammenslåinger

Han forteller at flyttingen til nye lokaler er en del av sammenslåingen av tre meglervirksomheter som kun jobber med næringseiendommer. Østlandske Næringsmegling AS, Næringsforum AS og Næringsmeglerne Østfold AS har blitt til Metra Næringsmegling AS i Moss og Fredrikstad. 

– Med sammenslåingen av tre kontorer til to har vi samlet og spisset kompetansen, og kan tilby hele spekteret av meglertjenester overfor næringslivet. Vi er nå størst i Østfold på salg og utleie av næringseiendommer.

Totalt har de to kontorene 12 ansatte, og satsingsområdet er Østfold og Follo.

– Vi har akkurat ansatt to til ved kontoret i Moss med tanke på nettopp Ski og resten av Follo. Vi ønsker å ta grep om området mellom Oslo og Moss, fordi vi mener det ikke er noen ordentlig næringsmegler i Follo, forteller avdelingslederen.

Kundefokus

Fra kontoret i Værstetorvet har Metra Næringsmegling primært Fredrikstad, Sarpsborg og Halden som markedsområde.

– Vi tilbyr meglerbistand i forbindelse med utleie og salg av alle typer næringslokaler og næringseiendommer. I tillegg tilbyr vi søk for leietakere, verdivurderinger samt rådgivning.

– Alle våre ansatte har sterkt kundefokus, og vi legger stor vekt på kompetanseutvikling. Dermed sørger vi for at kundenes verdier ivaretas på en forsvarlig måte. Vi har også samlet viktige og nødvendige back office-funksjoner, slik at flere kan jobbe aktivt som meglere i markedet, sier Runar Haugland som ser lyst på fremtiden.

– Så langt har 2015 vært et spennende år med god aktivitet. Ingenting tyder på at markedet vil bli dårligere fremover, og vi har stor tro på en like positiv utvikling resten av året.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24