Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

BDO vokser kraftig og hovedårsaken er ifølge Ketil Jacobsen, som leder BDOs Regnskap i Østfold, at de tilbyr tilgang til rimelige regnskapsløsninger for små firmaer - løsninger som tidligere var forbeholdt store selskaper.

-De store selskapene har kanskje investert titalls millioner kroner i ERP-systemer og låst seg inn i gammel teknologi. Mindre selskaper kan derimot lett kjøpe seg inn i internettbaserte løsninger for noen tusenlapper. Dette gir små og mellomstore selskaper et klart fortrinn, sier Jacobsen.

I Follo og Østfold har BDO rundt 2 500 kunder, som via regnskap, revisjon eller på annen måte har en faglig forbindelse til de 75 medarbeiderne BDO Østfold har i Fredrikstad, Askim, Halden, Moss og Ørje.

-Våre kunder kommer fra et bredt spekter av næringslivet. Vi har håndverkere, handels- og servicebedrifter, samt store selskaper. Rundt 80 prosent av våre kunder er små og mellomstore bedrifter, sier han.

Real-time innsikt i eget regnskap

Tidligere var små og mellomstore bedrifter henvist til lokale regnskapsbyråer, som håndterte det meste manuelt. BDO tilbyr med programmet Xledger i bunnen kundene et komplett nettbasert forretningssystem, som er enkelt i bruk og som gir god og oppdatert informasjon.

-Vi kan tilby alle våre kunder real-time regnskapsinformasjon inklusive likviditetsoversikt, prognoser, fakturaoversikt og oversikt over utestående fordringer, sier Jacobsen.

Gjør fortsatt bokføringsjobben for deg

Selv om bruken av elektroniske fakturaer skyter fart, finnes fortsatt papirfakturaene. BDO har et skanningsenter, som gjør at selv små bedrifter får elektronisert fakturaflyten med en effektivitet bare store selskaper klarte tidligere.

-Den enkle bokføringsjobben gjøres fra BDOs offshoresenter i Riga for de av våre kunder som ønsker det. Alle våre kundebehandlere i Riga er drillet i norske regnskapsregler og snakker norsk eller svensk. 

Regnskapsføring 24/7

-Det pågår en konsolidering og omstrukturering av regnskapsbransjen for tiden. Det skjer enorme endringer innen teknologien og det er økte krav til fagkompetansen. Derfor avvikles en del mindre regnskapsbyråer, eller de velger å knytte seg til større aktører, sier Ketil Jacobsen.

BDO Østfold har i år kjøpt opp fem mindre regnskapsbyråer for å komme tettere på kundene i hele Østfold og Follo. Den sterke digitaliseringen fører til at BDO Østfold har kunder i flere av landets fylker, samt i utlandet.

-Jeg ser ikke bort ifra at fremtidens regnskapsføring foregår 24/7. BDO Østfold skal sørge for å være tilgjengelige til alle døgnets tider for våre kunder, sier Ketil Jacobsen.

-Ta kontakt for en gjennomgang og et uforpliktende tilbud, avslutter Ketil Jacobsen. 

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Sirkulær Økonomi og Innovasjon

Industrien og næringslivet i Øra og i nedre Glomma-regionen har både lokalt og globalt fokus. Benytt anledningen den 28. september og få med deg en spennende konferanse om sirkulær økonomi og innovasjon.

BARCO Fredrikstad

Blant annet er vi så heldige og får besøk av Andre Jensen, Product Marketing Manager, Barco Fredrikstad.
Vi ser fram til Jensen´s innslag om Visualisering, Teknologi og Innovasjon. Et spennende bidrag til årets Ørakonferanse fra en bedrift som ligger i toppsjiktet blant innovative bedrifter i regionen.
Klikk her for mer informasjon og påmelding idag!

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24