Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
HSS Tilhengersenter på Mysen er en av de som har «alt». Ikke bare 250 ulike modeller av tilhengere, men også ATV-er, joller, påhengsmotorer, våpen og annet jaktutstyr. Det er lett å bli tilhenger av en slik butikk.

Butikken kan se relativt beskjeden ut med et nøkternt inngangsparti i et helt vanlig næringslokale ved Ramstadkrysset. Men tilhengere på rekke og rad utenfor røper at dette er en forhandler med stort utvalg og like stor omsetning. Hit kommer nemlig kunder fra store deler av landet når de skal ha en spesialtilpasset tilhenger. Finner de ikke den blant sortimentet på 250 modeller, hvorav 150 er tilpasset profesjonell bruk, tar HSS opp en spesialbestilling og tilpasser utstyret slik kunden ønsker.

Ulike produsenter

- Vi henter tilhengere fra en rekke produsenter i mange ulike deler av Europa. Vi har hengere fra Tsjekkia, England og Sverige blant annet. Ved å handle hos ulike produsenter kan vi velge det beste fra de ulike varekatalogene. På den måten har vi satt sammen vårt sortiment og kan imøtekomme de fleste krav og behov, sier daglig leder Mona Holmbro Engebretsen i HSS Tilhengersenter. Hun understreker kompetansen de ansatte har bygd opp gjennom årene, ikke minst når det gjelder å kartlegge kunden og foreta en behovsanalyse.

- Alle våre ansatte er opptatt av kvalitet i alle ledd. Det kan vi levere til alle bransjer, enten de skal ha en enkel varehenger eller en mannskapsvogn med kontorinnredning, spiserom og toalett. Hos oss vet de at de får kvalitet til riktig pris, sier eier av tilhengersenteret, Kjetil Holteberg.

Nytt jaktsenter

Tilhengere for både privat og profesjonell bruk er bare ett av produktområdene hos HSS Tilhengersenter.

- Vi forhandler for eksempel alt av produkter fra Yamaha, forteller Mona Holmbro Engebretsen. – Vi har ATV’er, påhengsmotorer og mopeder. I tillegg har vi et av markedets største delelager for Yamaha og tilhengere generelt.

Hos HSS kan du i tillegg få båter fra den lokale produsenten Hasle, Pionér-båter fra Cipax eller de holdbare aluminiumsbåtene fra finske Buster.

- Skal du på en tur i villmarka, eller på jakt, kan vi utstyre deg fullt ut, sier Kjetil Holteberg. Du kan komme tomhendt og kjøre herfra med en ATV eller båt på henger, påhengsmotor, ny rifle og nye klær. Her får du alt!

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Betonmast på Romerike har valgt å ha hovedkontor midt i gågata i Lillestrøm. Det er ikke tilfeldig.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24