Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Sykehuset Østfold tar i bruk en armada av mobiltelefoner for å varsle de ansatte om alt fra pasientalarmer til vareleveranser. Nordialog Fredrikstad har storleveransen av de 1400 telefonene til det nye sykehuset på Kalnes.

- Meldingsvarsling til mobiltelefoner gir oss mulighet til å sette opp varslingskøer, opprette logiske grupper av ansatte og flytte så mye som mulig av arbeidsprosessene dit hvor pasientene er. Teknologien har eksistert en stund, men har ikke vært benyttet i det omfanget som vi tar i bruk på Kalnes. Det er mange som følger dette prosjektet med stor interesse, sier rådgiver Morten Lie hos Sykehuset Østfold HF.

Tett samarbeid

Nordialog Fredrikstad fikk kontrakten om telefoner, oppsett og tilhørende mobilabonnement i mars i år, men planlegging av løsningen og forberedelsene av tilbudet startet allerede i fjor sommer. Leveransen er gjort i nært samarbeid med Telenor, Microsoft og programvareleverandøren Smartworks.

Klare til bruk

- 1400 mobiltelefoner er et stort oppdrag. Denne leveransen er imidlertid helt spesiell, i og med at vi leverer alle telefonene ferdig konfigurert med applikasjoner, kundespesifikke innstillinger og klare til bruk, sier daglig leder Morgan Pettersen i Nordialog Fredrikstad.

- Leveransen har skjedd i tre omganger i løpet av høsten og vinteren, og jeg må berømme staben vår som har tatt denne utfordrende logistikk- og leveranseoppgaven på strak arm. I denne leveransen har vi virkelig fått bruk for alt vi har av erfaring, kompetanse og gode samarbeidspartnerne, sier han. 

Mange farger

Leveransen til Sykehuset Østfold omfatter også ladestasjoner, interntelefoni og kobling mot telefoniløsningen Mobilt Bedriftsnett. Selve mobiltelefonene har ulike farger avhengig av hvilken funksjon de har eller hvilken gruppe med medarbeidere som benytter dem.

Høy sikkerhet

- Når de ansatte kommer på jobb og henter telefonene sine, logger de seg samtidig på det avanserte meldingssystemet vårt. I dag kan systemet blant annet varsle når pasientene trekker i snora ved senga, når det har kommet rørpost med blodprøver eller medisiner til sengepostene eller når de ubemannede robotene parkerer utenfor avdelingen med forsyninger fra lageret.  Dersom førstemann på varslingslista ikke bekrefter, blir varslingen automatisk rutet til neste mottager. Dette gir høy sikkerhet for pasientene, samtidig som det bidrar til et roligere sykehusmiljø. Det er slutt på at det blinker og piper i halve etasjen, sier Morten Lie.

Avanserte systemer

Leveransen av mobiltelefoner er en del av rammeavtalen som Nordialog Fredrikstad har hatt med Sykehuset Østfold siden 2005.

-Både leveransen og systemet fungerer helt etter intensjonen. Disse telefonene blir selve kjernen i mange av de nye, avanserte teknologiske systemene som sykehuset nå er i ferd med å ta i bruk, sier Morten Lie.

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

VIKERSUND: Gym2000 i Vikersund er landets eneste produsent av treningsapparater.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24