Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Landets mestselgende nyttekjøretøyer har kommet i nye generasjoner. Ved Volkswagenforhandler Nordlie Auto AS i Moss har man store forventninger til nye Caddy og Transporter.

Salgskonsulent Jens Ragnar Borgen og salgsansvarlig for nyttekjøretøyer, Andre Gabrielli, er veldig spente på responsen, selv om de begge tror salgssuksessen vil fortsette.

– Både Caddy og Transporter er betydelig videreutviklet med nye motorer, nytt sikkerhetssystem, nytt infotainmentsystem og et ekstra stort fokus på sikkerhet i form av city nødbrems, brakeassist, multikollisjonsbrems og tetthetsvarsling. Alt sammen er mulig takket være en radar som er montert foran på bilen, sier de.

De nye modellene i Volkswagens bilpark har utseendemessig store likheter med sine forgjengere.

– Karosseriplattformen er den samme, men bilene har fått nytt design i fronten, nytt bakparti og nytt interiør. Nyttebiler har utviklet seg enormt de siste årene. Nå er det komfortmessig som å sette seg inn i en personbil. Det lages for øvrig også personbilvarianter av både Caddy og Transporter.

Borgen og Gabrielli er glade for at både Caddy og Transporter nå har kommet med nye motorvarianter.

– På Transporteren har nå flere av modellene 4 motion og dsg automatkasse, mens Caddyen har dette på sin 150 hesterkrefters tdi motor. Kundene kan velge mellom et utall varianter tilpasset egne behov. I tillegg til motorvariantene er det valgmuligheter både på lengde, høyde og om man foretrekker diesel eller bensin. På Caddyen kan du også fylle gass, hvis det ønskes, sier de to.

Den nye Caddyen har fått betegnelsen Caddy 4, mens Transporteren heter T6. Dette henger sammen med hvilken generasjon av modellene det nå er snakk om. Det er Transporteren som har den desidert lengste historien. Allerede i 1949 rullet den første bilen ut av fabrikken, den gang som det folk flest kjenner som «Folkevognbussen».

Nordlie Auto AS i Moss kunne nylig feire sitt 50-års jubileum, en alder som er svært anseelig blant bilforhandlere. Det er fortsatt en familiebedrift. Mons Nordlie startet opp for 51 år siden, mens det nå er sønnen Terje som holder i tømmene.

Nordlie Auto AS har blitt en stor arbeidsplass. Etter at man også tok over som forhandler av Skoda i Mosseregionen er det nå nesten 70 ansatte, og i fjor rullet så mange som drøyt 1400 nye og brukte biler ut av lokalene på Høyden i Moss.

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

Les mer

Fikk du med deg denne?

BDO øker den digitale digital satsingen og tilbyr komplett regnskaps- og revisjonspakke.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24