Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Noe stort er på gang innen området transportsykler. Fra Halden sendes sykler over hele landet.

SaresBike i Halden har totalt 35 modeller ulike transportsykler i sortimentet. Flere bedrifter har valgt å kjøpe sykler med store varekasser foran til transport på eget område, men også til utkjøring av varer til kundene.

- Inne på et industriområde er det små avstander, og våre sykler med romslige lastekasser er en god løsning miljø- og trivselsmessig, sier daglig leder hos SaresBike Pål Egil Nordli.

Fra sine danske leverandører har han fått vite at «noe stort er på gang» innen transportsykkel-området, og det forventes enormt salg både i Danmark og Sverige.

- Også vi her i Norge står foran et vendepunkt. Vi merker økt interesse fra industrien, handels- og servicenæringen. I tillegg har mange privatpersoner handlet sykler hos oss, sier han.

Bygger på bestilling

Blant standardmodellene  finnes det rikelig med bruksmuligheter. SaresBike går heller ikke av veien for å bygge det kunden selv ønsker.

- Vi er i god dialog med kundene våre, og kommer med forslag til spesialløsninger, dersom de ønsker det. Våre sykler har god lasteevne, de er stabile og sikre og de beste syklene i markedet for voksentransport, sier produksjonssjef Rolf Ivar Mikkelsen.

Nyttesykkelmarkedet vokser, og hos SaresBike bygges det blant annet kafèvogner, kjølebokser og kasser for vare- og persontransport.

-Mange næringsdrivende ønsker å profilere seg ved å ha transportsyklene malt i bedriftens egne farger og med logo. Flere og flere synes det er viktig både å være synlige og mobile, forteller Mikkelsen.

Forespørsel fra Svalbard

SaresBike har levert sykler til de fleste landsdelene i Norge. Helt fra Svalbard er det kommet forespørsel.

- Vi har ikke noe problem med å levere, uansett hvor det er i landet via vår avtale med transportselskapet Schenker. Det koster heller ikke all verden å få en skreddersydd og ferdig montert sykkel levert på døra, sier Nordli.

SaresBike presenterer Norges største utvalg av transportsykler, og mange sykler omsettes via netthandel. 

- Våre merker representerer hele spekteret av tilgjengelige sykler i transportsykkel-segmentet, fra de aller rimeligste til de mest avanserte og utstyrte sykler, sier han.

Hos sine danske leverandører opplever SaresBike fra Halden veldig positiv innstilling. 

- Danskene er opptatt av å tilpasse sine sykler til det norske markedet. Vi har innspill, både til utforming og til motorstyrke, som blir lyttet til. Jeg tror transport- og taxisykler blir et veldig viktig framkomstmiddel både for næringslivet og private, sier Nordli.

Fikk du med deg denne?

ASKIM: Dersom de over 100 år gamle veggene i Smaalenene Hotell kunne snakke, ville de nok kunne fortelle mang en historie om både gjester og vertskap.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Miljøvennlige løsninger koster, men hos Green Table fås brukte kvalitetsmøbler til halv pris.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24