Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
- Personlig service og god kjennskap til kundene er fortsatt like viktig i regnskapsbransjen.

Vi kombinerer dette med moderne elektroniske løsninger. Tilsammen gir dette profesjonelle tjenester preget av nærhet og samarbeid, sier daglig leder Fariborz Jadidi i ABC Regnskap.

I år feirer regnskapsbyrået 10 år og har vokst til fem personer i Sarpsborg og to på avdelingen i Oslo. Men uansett avdeling er det service og kundekjemi som står øverst på listen.

Personlig kontakt

- Jeg tror det er noe av årsaken til at vi har vokst og i dag er etablerte i markedet. Det er ingen selvfølge å overleve i en konkurransepreget hverdag, og derfor må man ta alle kunder på alvor, enten de er store eller små. I dag har vi en rekke kunder som sverger til elektroniske løsninger og lite personlig kontakt, men også de som fortsatt oppbevarer det meste i papirform og gjerne stikker innom for en prat. For oss er alle like viktige får til slutt samme tjenester. Vi er selv en liten bedrift og vet hva personlig kontakt betyr, sier Fariborz Jadidi. 

God kvalitet

Han legger til at nye kunder alltid vil gå gjennom en prosess der begge parter blir godt kjent med hverandre. Hver enkelt kunde får så en «egen» regnskapsmedarbeider å forholde seg til, slik at kjennskapen og kompetansen utvikler seg videre.

ABC Regnskap har i alle år holdt prisene nede og aldri presentert sine kunder for overraskende ekstraregninger.

Medlemskapet i Regnskap Norge (tidligere NARF) er en selvfølge, men er også en garanti for profesjonelle tjenester. Dette er regnskapsførerens mestermerke og gir kundene trygghet for at regnskaps- og rådgivningstjenesten er av høy kvalitet. ABC Regnskap har dessuten hatt flere besøk av Kvalitetskontrollen, som ble opprettet i 1998, og har kommet ut med svært godt resultat hver eneste gang.

Oppdatert på regelverk

ABC bruker profesjonelle programvarer innenfor faget for å sikre best kvalitet på vårt arbeid.

Det er stadig endringer i skatte- og avgiftsregler, regnskapslov og lover som regulerer ansettelsesforhold, men medarbeiderne hos ABC er alltid oppdaterte.

- Vi arbeider mye for å holde oss a jour med regelverket og mener at det kan være lønnsomt å engasjere oss som rådgivere. Dette er tjenester som er inkludert i regnskapshonoraret, sier Jadidi.

Tjenester:
 • Regnskap
 • Fakturering
 • Lønn
 • A-meldingen
 • Etabering
 • Rådgivning
 • Årsoppgjør
 • Remittering
Nye tjenester 2016
 • AutoCollect
 • AutoInvoice
 • AutoPay
 • Transfer-It
 • Webfaktura

Les mer om de nye tjenestene på vår nettside www.abcregnskap.net

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

SARPSBORG: HP Hovelsen Bygg-Entreprenør er i gang med byggingen av de første leilighetene på Borgenhaugen. Totalt skal det bli 160.

Les mer

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

Bravida på Jessheim er inne i en god periode. Nylig sikret de seg en viktig kontrakt verdt 25 millioner kroner i første byggetrinn.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24