Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Navn kan virke forpliktende. Det vet Bjørnar Henriksen som driver Quick Truckservice AS i Fredrikstad. – Vi lever opp til navnet og yter litt ekstra, sier han.

Henriksen har jobbet, og nærmest levd med trucker siden han var 17 år gammel. Han kan faget ut og inn, og syntes det var på tide å gi markedet en ny serviceinnstilt leverandør for 7 år siden. Etter det har det gått fort.

- Jeg kjente selvfølgelig markedet og potensielle kunder godt da jeg startet Quick Truckservice. I løpet av den første tiden strømmet de til i større grad enn jeg forventet. På kort tid havnet omsetningen på over 10 millioner kroner, men nå har vi enda større ambisjoner, sier Henriksen.

Halv pris

I dag har Quick totalt fem ansatte. Bjørnar Henriksen styrer kontoret, tar telefonene, fakturerer og pleier kundeforhold, mens fire mekanikere sørger for å holde en lang rekke trucker og utstyr i gang ute hos kundene.

- Vi har verken stor administrasjon eller flotte lokaler. Vi har imidlertid nye, velutstyrte biler og svært kompetente medarbeidere. Det er det som teller for våre kunder. Som følge av dette ligger vi langt under i pris på våre tjenester. Faktisk ligger vi ofte på halv timepris og enda lavere sammenlignet med våre største konkurrenter i Østfold. Stadig flere kunder oppdager dette og velger oss som samarbeidspartner, sier Henriksen.

Forhandler Hyster

Quick Truckservice driver med salg, service, utleie av og sertifisering av trucker, lifter og masseforflyttingsmaskiner. Nylig startet de også opp som eneforhandler av Hyster trucker i Østfold. Allerede nå har de flere 3-tonns maskiner i bestilling, og flere står foran levering. I tillegg forhandler de det kinesiske merket EP, som er et rimeligere alternativ for kunder som bruker truck bare fra tid til annen.

- Vi er glad for å kunne tilby markedet Hyster. Dette er stillegående, komfortable maskiner som attpå til er driftssikre. Hyster leverer alt fra jekketraller til 48-tonns trucker og imponerte på oss da vi var på fabrikkbesøk i Nederland i februar. De leverer 80 000 trucker i året på verdensbasis. Nå tror vi de amerikanske truckene blir like populære i Østfold som ellers i verden og budsjetterer med en omsetningsøkning som følge av det, sier Bjørnar Henriksen.

Quick har i dag store kunder som Andersen & Mørck, Pretec, Kingsrød Transport, Norsk Gjenvinning, Humlekjær & Ødegaard, Norlines, Herføll Gruppen og Peterson Packaging.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

Tecta Tak AS i Råde er en nykommer i taktekkerbransjen og vokser raskt.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24