Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Rent-A-Wreck er ikke hva det engang var. Nå er bilene nyere og flottere enn da kjeden startet i Norge. Avdelingen på Greåker i Sarpsborg vokser kraftig, ikke minst takket være gunstige firmaavtaler.

Det er stor konkurranse på leiebilmarkedet i dag. Store internasjonale aktører kommer med gode tilbud både titt og ofte. Det gjør imidlertid ikke Rent-A-Wreck Sarpsborg.

- Her er det faste, lave priser, slik at kundene vet hva de kan forholde seg til. Våre priser ligger på nett og er tilgjengelig for alle. Fra nyttår blir prissystemet vårt enda enklere og mer oversiktlig, det vet vi kundene setter pris på. Her opereres det med priser og betingelser, som gjelder til enhver tid, forutsigbart og trygt skal det oppleves, sier salgskonsulent Jeanette Nilsen. Hun understreker imidlertid at avtaler, som strekker seg over tid, blir forhandlet frem med den enkelte kunde. Prisene er her avhengig blant annet av antall biler, biltyper og avtalelengde.   

Flere store kunder

- Stadig flere velger å leie bil hos oss over lengre perioder. Det er flere grunner til dette, den vesentligste er økonomi. Videre er det er administrativt enkelt å leie, frem for å eie. Virksomheten som leier, har langt større forutsigbarhet, enn om kjøretøyene er eid og bilparken kan tilpasses etter behov, på svært kort varsel. De fleste av våre utleiebiler har noen års fartstid bak seg, og er derfor også rimeligere å leie enn nye. Bilene er teknisk i fullgod stand, og oppfyller selvsagt de formelle kravene som stilles til kjøretøy. Vår avdeling har vokst fort siden starten i mai 2015, Rent-A-Wreck Sarpsborg har i dag mer 20 biler i drift, og venter i løpet av 2016 å ha minst 40 biler 

-  En av våre kunder, har valgt å langtidsleie en 9-seter som blir brukt til å kjøre ansatte ut til ulike arbeidsplasser. Dette blir langt rimeligere enn å betale kjøregodtgjørelse til den enkelte. Siden starten har vi fått kunder som Caverion, Veidekke, Østfold Sikkerhetsservice og flere bemanningsbyråer. Nå har vi også gått til innkjøp av to splitter nye Peugeot 208 som går på langtidsleie, legger hun til.

Eid av 0-100 AS

Rent-A-Wreck er i dag en avdeling i bilfirmaet 0-100 på Greåker.  0-100 AS har siden dørene ble åpnet i midten av februar, solgt nesten 400 biler – noe som er langt over forventer. Etterspørselen er klart økende og eierne Pål Olaussen og Lars Tholstrup, kan konstatere at det ikke bare er regional interesse, flere og flere biler finner veien til hele Norge. I 2016 forventer bedriften å selge godt over 500 biler, med ett mål på 600.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

I november åpnet Sparebank 1 Østfold Akershus sitt nye bedriftssenter. Banksjef Mona S. Magnussen har store forventninger til at senteret vil bli godt mottatt av bankens næringslivskunder.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24