Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

I 20 år har Clinique Andenæs hatt sitt virke i Moss. Nå er navnet endret til Clinic Strømstad avdeling Moss. Samtidig har den plastikkirurgiske klinikken flyttet inn i flotte moderne lokaler i Lilleng Helsepark.

TrioVing er en av mange store merkevarenavn som er historie i Moss. Bedriftens store anlegg på Høyden er nå bygd om til boliger og helsepark hvor en rekke forskjellige helserelaterte bedrifter har flyttet inn.

En av de som har flyttet inn i Lilleng Helsepark er Clinic Strømstad som i over 10 år har hatt sin virksomhet i Strømstad og som for et par år siden ble eier av gamle Clinique Andenæs i Moss.

Doktor Bo Cederqvist forteller at navnebyttet er ganske så naturlig.

– Vi har samarbeidet med Kjell Andenæs i flere år, og i 2013 kjøpte vi klinikken hans i samband med at han ønsket å pensjonere seg og trappe ned. Når vi nå skulle flytte så passet det bra med navnebytte, sier legen som siden 1997 har jobbet i Østfold.  Svensken var sjef for den plastiske kirurgien ved Sentralsykehuset Østfold i en periode. I 2004 startet han opp Clinic Strømstad i hjembyen. 

Unikt helsemiljø

Forleden var det høytidelig åpning av Lilleng Helsepark selv om en del lokaler fortsatt står ledig og venter på leietakere innen helsesektoren.

– Helseparken blir en perfekt beliggenhet for oss med mange leietakere som alle jobber innen helse og som dermed kan skape et unikt faglig miljø. I tillegg vil området inneholde mange boliger, og på sikt er det også planer om et badeland.

Mer akseptert

Clinic Strømstad i Lilleng Helsepark har fast ansatt personell. I tillegg leier man inn anestesileger på timebasis etter behov. 

– Vi er den største klinikken for plastisk kirurgi i Østfold. Her kan man få kosmetisk kirurgi, hudbehandling og rynkebehandling. Alle store inngrep blir foretatt i narkose med anestesilege tilstede for økt pasientsikkerhet. 

Cederqvist forteller at plastisk kirurgi har blitt mer allment akseptert de siste årene.

– Holdningene har endret seg de siste 10-15 årene. Det er ikke lenger så tabubelagt å kunne si at man har fått utført plastisk kirurgi. Derfor har vi alle kategorier pasienter, i alle aldersgrupper og fra alle typer yrkesgrupper. Vi har hatt pasienter på over 80 år, for man slutter ikke å bry seg om utseendet selv om man blir eldre. Mange synes også det er godt å unne seg ting, og det er god helse i å føle seg vel, smiler legen som pendler til og fra klinikken i Moss fra Strømstad der han fortsatt driver hovedklinikken.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: Gaards-Service utvikler stadig virksomheten og investerer nå i miljøvennlige maskiner

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24