Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Primært jobber Ringvoll bedriftshelsetjeneste forebyggende, og med den bredden i kompetanse bedriften har opparbeidet seg kan de tilby svært mye.

Ringvoll BHT har i staben leger med arbeidsmedisin som spesialitet, sykepleiere, fysioterapeuter, yrkeshygienikere og jordmor, og de samarbeider tett med psykolog. De t er totalt 19 ansatte, fordelt på kontoret i Moss, på Greåker og et kontor i Askim til bruk etter avtale med kunder i den regionen. 

-Vi dekker alle sider ved bedriftshelsen og det er viktig for oss å ha kompetanse på alle felt. Vi kartlegger arbeidsmiljøet ute i bedriftene på ulike måter, og da snakker vi om både det psykososiale og fysiske arbeidsmiljøet. Vi holder selvfølgelig mye kurs og undervisning, og vi tar imot ansatte på kontoret til helseundersøkelser og polikliniske avtaler for håndtering av skader og arbeidsrelaterte helseplager forteller daglig leder og bedriftsoverlege Laila Margrethe Torp.

Kreative løsninger

Ringvoll bedriftshelsetjeneste er en nøytral rådgiver med utgangspunkt i det faglige, og vi rådgir bedriftene innen faget arbeidsmedisin og i forhold til arbeidslivets lover og regler. I tillegg til dette har bedriften gjennom mange års erfaring  sett at det er mulig å finne kreative løsninger der kundene ønsker det.

-Veldig mye av helseplagene som gir sykefravær har sin årsak i belastningsskader. Fysiske og psykiske påkjenninger i arbeidet  kan være utslagsgivende. Vi jobber stort sett tradisjonelt når vi rådgir og bistår bedriftene innenfor nærvær/sykefraværsarbeid, men i det senere har vi holdt et kurs med temaet “Arbeidsglede og nærvær”, og dette inkluderer øvelser i medisinsk yoga. Dette har gitt gode resultater, og vi ser at det er mulig å tenke utradisjonelt og nytt samtidig som vi fortsatt sikrer det grunnleggende bedriftsmedisinske.

Har kompetansen

Ringvoll besitter betydelig kompetanse og Laila Torp forteller at de ofte er en sparringspartner med bedrifter i for eksempel HMS-arbeidet.

-Alle bedrifter skal føre internkontroller og systematisk HMS-arbeid. Dette er bedriftenes ansvar, men det er mange som ønsker at vi skal bidra, og ved et godt samarbeid her kommer våre kunder til gode løsninger de kan bruke videre i sitt virke. 

Nye lokaler

Ringvoll bedriftshelsetjeneste har hatt tilhold i Moss i flere tiår, og rett før jul flyttet de inn i den nye helseparken på Høyden.

-Lilleng Helsepark er jo i de gamle lokalene til TrioVing i Moss. Her er det flotte nye lokaler, vi er fortsatt sentralt plassert,  og her er det tilpasset vår drift. Litt kuriøst er det jo at vi hadde kontorer rett utenfor TrioVing-porten for mange år siden, og har betjent TrioVing/VingCard i alle år, så nå er vi tilbake der det startet, med  arbeidssted der vi tidligere vurderte industriarbeidsplassene, sier Laila M. Torp.

 

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

DRAMMEN: Albjerk Bil AS i Drammen er midt i tidenes satsing på nye lokaler på flere steder i regionen.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24