Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Tecta Tak AS i Råde er en nykommer i taktekkerbransjen og vokser raskt. Men selv om selskapet er ferskt, har eierne og ledelsen flere tiårs erfaring og flyter allerede på god kvalitet, ledende produkter og et positivt rykte.

Daglig leder Kjetil Eggan har lang fartstid som leder i flere større bedrifter innenfor bygg og anlegg i Norge. Han eier selv halve bedriften og er både teknisk og økonomisk utdannet. I tillegg har han deltatt i utarbeidelsen av standardiserte krav til membraner. Hans to kolleger i ledelsen, Steinar Fjerdingen og Stian Eimot er begge taktekkermestere. Felles for alle er en fortid i en eller flere dominerende taktekkervirksomheter i landet.

Økonomisk gunstig

- Vi startet Tecta Tak etter å ha overtatt både ansatte og en del kunder fra Ha-Qu Tech på Hvaler. Samtidig fikk vi forhandlerretten i Østfold på produktet Derbigum som er et internasjonalt topprodukt både innenfor takbelegg og membraner. Dette er det eneste produktet på markedet som opererer med 30 års dokumentert levetid. Som regel lønner det seg å velge noe dyrere produkter, både for å slippe vedlikehold etter 10 år, men også fordi det er økonomisk gunstig på lang sikt, sier Kjetil Eggan.

Komplett leverandør

Tecta Tak er spesialister på tekking av flate tak, legging av membraner i parkeringshus og radonsikring i bygg. Nå har de også ansatt Erik Sørlie som ny avdelingsleder for skråtak, der det brukes plater, takstein og beslag. De er også i ferd med å bygge opp en avdeling i Ski, som vil ta seg av Follo-markedet og nordover.

- Når dette er gjort føler vi at vi er en komplett leverandør innen taktekking. Nå skal vi vokse ytterligere, ikke minst når det gjelder rehabilitering og serviceavtaler. Det er mange eiendomsselskaper som synder når det gjelder vedlikehold av byggets femte fasade. Når en lekkasje først blir oppdaget kan det allerede være gjort store skader på konstruksjonen. Derfor er en serviceavtale både nyttig og nødvending, sier Eggan.

Store prosjekter

Tecta Tak har allerede hatt en rekke store prosjekter i løpet av sin korte levetid. De har en rekke oppdrag for bedrifter Som Borregaard, Hansa Borg, Nipas, Betongbygg og skal snart i gang med det store boligprosjektet Perlebukta i Moss. I tillegg står store prosjekter som Lørenskog stasjon, Aj på Kløfta og Økern Torg på kjøreplanen for de 9 ansatte.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

MYSEN: Arkitektkontoret Arkama as på Mysen jobber med et bredt spekter av oppgaver innenfor arkitektfaget for offentlig og privat sektor.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Akershus Utleie er en innovativ, miljøvennlig og fremtidsrettet aktør innenfor maskinutleie.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24