Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Prosjektlederaktøren Faveo Prosjektledelse AS ble i fjor kjøpt av det internasjonale storselskapet WSP Parsons Brinkerhoff. Ved nyttår skiftet de navn til WSP Norge AS men leverer fortsatt samme tjenester og kvalitet.

Ved oppkjøpet hadde Faveo 135 medarbeidere i region Øst, som betjener områdene rundt Oslofjorden i første rekke. I Sarpsborg har cirka 8-10 personer sin faste arbeidsplass, men en av WSPs store styrker er fleksibiliteten. De ansatte jobber nemlig der det trengs til enhver tid. Det innebærer at vi kan ha kontorplass i Oslo den ene dagen og Sarpsborg den andre. 

- Faveo var veldig opptatt av lokal tilstedeværelse, og det samme er våre nye eiere. I Sverige har for eksempel WSP 40 avdelingskontorer. Vi ønsker å være der våre kunder er, sier distriktsleder Thomas Theodorsen.

Bred kompetanse

WSP har stor kompetanse og en rekke fagfelt representert i arbeidsstokken. Selv om prosjektledelse er deres egentlige fag, finnes alt fra ingeniører og økonomer til biologer og statsvitere. Felles for alle er gode lederegenskaper og kompetanse på mellommenneskelige relasjoner.

- WSP i Norge leverer ikke prosjektering som tjeneste, men vi er gode på prosjektledelse og kan tilby bred kompetanse. Hos oss kjøper man ikke bare en persons, men hele gruppens kunnskaper, spesielt innenfor bygg/eiendom, samferdsel og industri/energi. Å etablere en god prosjektledelse er noe av det viktigste for å kunne gjennomføre et vellykket prosjekt. Våre medarbeidere har evnen til å få mennesker til å fungere sammen, sier Theodorsen.

Ulike løsninger

WSP er en inkluderende og delende organisasjon. Vi lever etter prinsippet om at delt kunnskap styrker alle. 

- Vi tilpasser gjennomføringsmodell til prosjektets forutsetninger og kundens prioriteringer. Vi har ingen ”quick-fix”-løsning som kunden må velge. Hver kunde er unik og hvert oppdrag har sine unike forutsetninger. Vi liker å komme så tidlig som mulig inn i et prosjekt, slik at vi kan være med på å velge løsninger og måten prosjektet skal styres på. Men vi har også mange oppdrag der vi blir hentet inn midt i prosjektet for å lede gjennomføringen av en spesiell del, eller helt mot slutten for å testkjøre eller kvalitetssikre, sier Theodorsen.

Fikk du med deg denne?

KRÅKERØY: - Jeg har lært utrolig mye gjennom fagskoleutdanningen til AOF, sier Cathrine Eliassen (54).

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Miljøvennlige løsninger koster, men hos Green Table fås brukte kvalitetsmøbler til halv pris.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24