Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
I sommer flyttet ABC Regnskapsbyrå inn i det såkalte K5-bygget ved E6 på Grålum i Sarpsborg. De nye lokalene har gitt virksomhetene et løft, og nye kunder kommer stadig til.

- Lokaler er viktigere enn man kanskje tror, sier innehaver Fariborz Jadidi. Han har drevet innen regnskap i Norge siden 1998.

- Arbeidsmiljøet har alltid vært bra hos oss, men inneklimaet var ikke det beste i vårt forrige lokale. Nå merker vi endringene på de ansatte, noe som igjen smitter over på våre kunder. Godt inneklima og moderne lokaler virker positivt på alt fra humør til sykefravær, sier Jadidi. Han har også fått positive tilbakemeldinger fra flere kunder.

- De som stikker innom er imponerte over lokalene, og vi opplever vekst. Det kan knapt være bedre enn det, sier Jadidi.

Ulike behov

ABC Regnskapsbyrå definerer seg selv om et personlig byrå som føler ansvar for sine kunder. De er ofte i kategorien små- og mellomstore bedrifter, gjerne med behov for en prat og et godt råd.

- Selv om bransjen er i endring og de elektroniske tjenestene tar en stadig større andel av arbeidet, vil mange diskutere eller spørre oss personlig om økonomiske forhold i bedriften. Hos oss får de akkurat det de ønsker og har behov for, til en fast avtalt pris. Vi legger ikke på timer i ettertid, men tilpasser oss det kunden ber om. Noen setter bort hele regnskapet til oss og lar oss rydde i papirer, mens andre har systematisk oversikt, slik at jobben blir enklere for regnskapsføreren. Alle får det de ønsker, og prisen blir satt deretter.

Stoler på hverandre

Tillit er et nøkkelord for ABC Regnskapsbyrå. Når de inngår et samarbeid med en ny kunde, er det alltid basert på en grundig gjennomgang sammen med kunden. Da blir det samtidig avdekket om den gjensidige tilliten er til stede. Er den det, vil det bli et godt samarbeid.

- ABC Regnskap har fortsatt noe kapasitet il flere kunder. Jeg håper de som trenger personlige tjenester og tett oppfølging tar en tur innom. Da får de samtidig se Østfolds flotteste og mest moderne næringsbygg fra innsiden, sier Fariborz Jadidi.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

HALDEN: Østerbo videregående skoles elever innen restaurant- og matfag roses av gourmetkokk.

Siste fra Romerike

LØRENSKOG: Utbyggingen av boligprosjektet Entreen i Lørenskog i regi av JM følger timeplanen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24