Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Allstein AS i Vestby produserer og leverer plater for kjøkken og bad av både naturstein og kvartskompositt. Kvaliteten er kompromissløs.

Allstein AS har både utsalg og produksjonslokaler samlet på samme adresse. De fleste som jobber der har svært lang erfaring, solid kompetanse og utdannelse innen sitt fag. Allstein AS leverer plater til kjøkkenbutikker i hele Oslo og Akershus. 

40 steintyper

Produktene blir produsert av råmaterialer som blir bearbeidet og skreddersydd etter kundenes behov. Allstein lagerfører et stort utvalg stein som blir importert fra blant annet Italia, Spania, India, Kina og Tyskland. I det brede vareutvalget av naturstein og kompositt er det mulig å finne noe for enhver smak. Showrommet i Vestby er åpent i kontortiden. 

Egne proffpriser

Allstein AS benytter topp moderne datastyrte maskiner, noe som sikrer en svært høy grad av nøyaktighet og kvalitet. Dette gjør også at de kan holde et høyt servicenivå overfor sine kunder. De tilbyr også proffpriser til kjøkkenbutikker, entreprenører og arkitekter.

- Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser på store og små prosjekter enten det gjelder kjøkken, bad, peis, trappetrinn eller vindusbrett, sier markedssjef Per Klevstrand.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

Les mer

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: Riktig sittestilling kan spare store beløp i sykefravær, understreker fagfolk hos Kontor Konsult i Fredrikstad.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24