Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Columbi Micro er en fremoverlent samarbeidspartner som legger vekt på nærhet og personlig service.

De er sentralt plassert i Moss, like ved E6, og har de fleste av sine kunder i Østfold og Follo. Med spesialkompetanse på programvare fra Visma og Huldt & Lillevik, bistår de både store og små kunder i det daglige virke med å effektivisere deres IT-rutiner. Når de også leverer ASP på servertjenester, samt drift og installasjon av hardwareprodukter ute hos kundene, kan man trygt si Columbi Micro AS er en totalleverandør på IT-siden.

Individuelle tilpasninger

Visma er en dominerende aktør som leverandør av programvare for økonomi løsninger og mange bedrifter er i dag brukere av Visma. Grunnpilarene er Visma Business og Visma Global med mange muligheter for individuelle tilpasninger. Alt etter den enkelte bedrifts behov.

På lønns- og personalsiden er Huldt & Lillevik en stor aktør, og som markedsleder siden begynnelsen av 80-tallet, holder de stø kurs med gode og brukervennlige systemer.

Større fleksibilitet

Programvare i skyen eller Cloud-systemer som det ofte kalles, blir stadig mer og mer utbredt. I mange tilfeller gir dette større fleksibilitet for brukerne, og begrepet « information at your fingertips» kommer stadig nærmere. Dette var Bill Gates’s visjon for snart 20 år tilbake, og med moderne kommunikasjonsløsninger blir det en større og større realitet etter hvert som utviklingen skrider fram.

Nærhet til kundene

Columbi Micro har spesialkompetanse på å «skru» moderne IT-løsninger i sammen og være en medspiller for bedrifter som ønsker å effektivisere.

- Vi legger vekt på nærhet til våre kunder, kan daglig leder Jens Erik Mjølnerød fortelle og er stolt av staben som nå er på 9 ansatte. De fleste har arbeidsområdet rettet mot systemene til Visma og Huldt & Lillevik og er med det en av de største aktørene i regionen.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

Les mer

Fikk du med deg denne?

I 2016 kan Lørenskog Renhold og Service AS feire 30-års jubileum. Samtidig slår bedriften på stortromma og satser i Østfold.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24