Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Eidsberg Sparebanks avdeling i Sarpsborg har hatt er rivende utvikling både på person- og bedriftsmarkedet siden starten for 10 år siden. Leder for Sarpsborg avdelingen Jon Harald Bjørnstad er strålende fornøyd med utviklingen og kan ikke få fullrost sin stab nok.

I de siste par årene har vi også fokusert sterkt på å øke vår portefølje av kunder innenfor bedriftsmarkedet. Markedet har satt pris på vårt tilbud av tjenester hvor vi ikke bare tilbyr lån og finansieringsløsninger, men også helhetlig økonomisk rådgivning og forsikringsløsninger i tillegg til andre tjenester som blant annet vårt OTP program.

For kundene betyr dette at vi har en komplett løsning og man får levert alle slike tjenester fra én leverandør, noe som igjen har stor betydning for våre kunder. Ting blir enklere å forholde seg til forteller Bjørnstad.

Høy score i kundebarometer

Lederen for Sarpsborg Jon Harald Bjørnstad forteller videre at Eidsberg Sparebank scorer veldig høyt på bredderådgivning innenfor Eika bankene. Han forteller at de var best i 2014, ble nummer to i Norge i 2015, og pr. dags dato så ligger vi på toppen av listen hittil i år.

Å ligge på toppen er vårt mål hvert år, og det gjør oss både fornøyde og stolte når vi ligger i toppen.

Vi får også en bekreftelse på alt det gode arbeidet våre medarbeidere bidrar med hver dag. Husk at det er hele 73 banker som er med i målingen forteller Bjørnstad.

Videre forteller han at de ønsker å bidra til at kundene har eller får en langsiktig tankegang rundt deres tjenester innenfor økonomi, og som er noe vi får til gjennom god dialog og tett oppfølging av kundecasene fortløpende. 

Tilgjengelighet skaper vekst

I bunnen av vår virksomhet ligger nøkkelordet tilgjengelighet. Å ha en dyktig og løsningsorienter leverandør av bank- og forsikringsløsninger lett tilgjengelig er viktig. Det å ha noen å sparre med, diskutere og finne løsninger i sammen med, viser seg å være noe av det viktigste for kundene. Mens andre banker velger å gjøre seg mindre tilgjengelige har vi tvert imot satset på å vokse videre nettopp gjennom å tenke helt motsatt. Våre kunder er innenfor alle bransjer og ulike størrelsessegmenter av omsetning og antall ansatte, og vi ser for oss en vekst innenfor små og mellomstore bedrifter fremover, forteller Bjørnstad.

Kundebesøk, dialog og rådgivning 

Bjørnstad forteller at deres profesjon er økonomi og deres medarbeidere har ulike nivåer av utdanning og kompetanse innenfor økonomi med fokus på bank og forsikring. Dette bidrar til å skape trygghet og gode løsninger for våre kunder, forteller Bjørnstad. Det er et økende behov for god rådgivning ute hos kundene, og vår stab av bedriftsrådgivere er stadig på farten og ute i kundemøter hvor vi skaper oss gode bilder og forståelse for kundenes virksomheter og daglige arbeid. På denne måten danner vi oss oversikt over deres ulike problemstillinger som igjen bidrar til at vi kan komme opp med gode idéer og skreddersydde løsninger tilpasset den enkelte bedrift. 

Stadig flere velger oss

Vi opplever at hele 8 av 10 besøk ute hos potensielle kunder ender med at de ønsker å flytte sine bank og forsikrings engasjementer over til vår bank. Hovedårsaken til dette er nok først og fremst tilgjengelighet, raske tilbakemeldinger fra våre medarbeidere, og et tett samarbeid om en god og helhetlig plan for den enkelte kunde, forteller Bjørnstad.

Eksempelvis kan en kunde ha behov for å endre sin finansiering fra dyre kassekreditter til langsiktige lån uten helt å vite om mulighetene som finnes. Her bidrar vi som samarbeidspartner og kan bidra med nettopp denne type rådgivning. Avslutningsvis ønsker Bjørnstad og si at gode råd ikke koster noe, så det er bare å ta kontakt med oss, vi er tilgjengelige!

 

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

Det er mange fordeler ved å være tilsluttet Volvat BHT, og det blir sett på som et ansatte gode at man har en vel ordnet bedriftshelsetjenesteordning.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24