Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
EiendomsMegler1 Østfold og Akershus ønsker å styrke posisjonen innenfor prosjekt- og næringsmegling, og har knyttet til seg noen av markedets mest erfarne meglere. Jon Petter Larsen og Tom Thorvaldsen har bred kompetanse innenfor både boligprosjekter og næringseiendom.

Da DnB valgte å avvikle sin virksomhet innenfor næringsmegling i Østfold kontaktet meglerne Eiendomsmegler 1 som manglet dette segmentet i regionen. Sparebank 1 var samtidig i ferd med å fullføre etableringen av et fullverdig finanshus, og de kunne knapt funnet hverandre på et mer gunstig tidspunkt. Nå satser Eiendomsmegler 1 offensivt mot både prosjekt- og næringsmegling. 

Større prosjekter

Begge meglerne har et stort nettverk og mangeårig erfaring fra begge fagområder. Personlig kontaktflate og tillit i markedet er viktig i vår bransje. Vi tar med oss dette inn i den nye organisasjonen, og det har gitt oss en god start i EiendomsMegler1. 

I vårt kjerneområde Østfold og Follo kommer vi stadig i kontakt med de samme kundene på nye oppdrag, sier Larsen og Thorvaldsen. Det er derfor viktig at relasjonene er gode og at kundene håndteres på en profesjonell måte. I tillegg må meglervirksomheten utvikle seg i takt med markedet. Meglerne har base ved kontorene i Moss og Fredrikstad, og regner med å bruke noe tid på å bygge opp virksomheten.

Vi har allerede en god oppdragsmengde, og er i ferd med å sluttføre tilbudsprosesser på flere oppdrag i regionen. Slik eiendomsmarkedet utvikler seg i alle byene i vårt område skal vi sørge for å være på banen og ta vår del av markedet. EiendomsMegler 1 er nå rigget for å ta på seg og gjennomføre større boligprosjekter i de respektive lokalavdelingene.

Næringsmegling

Innenfor næringsmegling har meglerne de siste årene gjennomført flere av de største eiendomstransaksjonene  i Østfold og Follo, og jobber i hovedsak med salg og utleie av næringseiendom, selskapssalg, rådgivning , samt verdivurderinger. De understreker at det er store variasjoner i markedet og viktig med god lokalkunnskap for å løse oppdragene til beste for kundene.  

- I samarbeid med dyktige rådgivere med lokal tilstedeværelse i Sparebank 1 skal vi bidra til at konsernet når sine mål som regionens foretrukne meglerhus og utvikle dette til en enda sterkere virksomhet enn i dag. Det er en voldsom utvikling i eiendomsmarkedet i Østfold og Follo. Der skal vi være med, sier Jon Petter Larsen og Tom Thorvaldsen.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

Aer Faber AS på Spydeberg produserer kilometervis med rør, kanaler og annet utstyr til ventilasjonsbransjen i Østfold, Akershus og Oslo.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24