Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Financial Services AS i Moss er et regnskapsbyrå i sterk vekst. Nylig flyttet de over i nye og større lokaler i mosseregionens flotteste næringsbygg. Samtidig lanserer de nye tjenester innenfor support og beredskap.

Regnskapsbransjen har vært i endring noen år allerede, og Financial Services er et innovativt byrå som ser markedets endrede behov for rådgivning og tilbyr økonomiske tjenester på ulike nivåer, styrt av kunden selv. Support og beredskapstilbudet er et ledd i dette. Financial Services har hovedkontor i Moss med 12 ansatte og en avdeling i Torggata i Oslo med ytterligere seks medarbeidere.

Sparringspartnere

- Dette er en tjeneste for de virksomhetene som har noe regnskapskompetanse i egen virksomhet, men som er sårbare ved ferieavvikling, permisjoner, sykdom eller i forhold til faglig oppdatering. En virksomhet som kun har én til to personer ansatt på økonomi er utsatt på disse områdene. De savner ofte et fagmiljø med sparringspartnere ved forskjellige problemstillinger. Vi tilbyr derfor en support- og beredskapspakke, hvor vi kan gjøre oss kjent med virksomheten og stå klare til å gå inn og gjøre en jobb på kort varsel. I tillegg følger det med et antall supporttimer hvor den ansatte kan ta kontakt og benytte oss som sparringspartnere og få faglig veiledning, forteller daglig leder og eier av Financial Services AS, Morten Skurdal. 

Ta en helsesjekk

- En avtale med oss blir en forsikring, og vi garanterer at vi stiller på kort varsel ved behov, sier avdelingsleder Moss Birger Hørvel. Han legger til at Financial Services også tilbyr en helsesjekk av bedrifter, enten de er faste kunder eller ikke.

- Vi kan gå gjennom alle sider ved driften og gi ledelsen en statusrapport med foreslåtte tiltakspunkter.

Alltid oppdaterte

Financial Services har spesialisert seg på mellomstore til store kunder og gjerne prosjektbaserte selskaper. Tilbudet strekker seg fra tradisjonelle regnskapstjenester til avansert rådgivning og support. 

- Vi jobber ofte ute hos kunden og blir en del av deres økonomiavdeling. Kunden kjøper de tjenestene det er behov for og reduserer dermed risiko ved sykdom og uforutsette hendelser. Våre medarbeidere er også faglig oppdaterte på alle endringer i lovverket til enhver tid, noe som ofte tar tid og koster penger for bedriftene, sier regnskapskonsulent Viktoria Bergroth.

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

MYSEN: Arkitektkontoret Arkama as på Mysen jobber med et bredt spekter av oppgaver innenfor arkitektfaget for offentlig og privat sektor.

Les mer

Fikk du med deg denne?

SKJETTEN: Ramirent på Romerike samarbeider nå tett med Volvo Maskin om utleie av tyngre maskiner.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24