Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Financial Services AS i Moss er et regnskapsbyrå i sterk vekst. Nylig flyttet de over i nye og større lokaler i mosseregionens flotteste næringsbygg. Samtidig lanserer de nye tjenester innenfor support og beredskap.

Regnskapsbransjen har vært i endring noen år allerede, og Financial Services er et innovativt byrå som ser markedets endrede behov for rådgivning og tilbyr økonomiske tjenester på ulike nivåer, styrt av kunden selv. Support og beredskapstilbudet er et ledd i dette. Financial Services har hovedkontor i Moss med 12 ansatte og en avdeling i Torggata i Oslo med ytterligere seks medarbeidere.

Sparringspartnere

- Dette er en tjeneste for de virksomhetene som har noe regnskapskompetanse i egen virksomhet, men som er sårbare ved ferieavvikling, permisjoner, sykdom eller i forhold til faglig oppdatering. En virksomhet som kun har én til to personer ansatt på økonomi er utsatt på disse områdene. De savner ofte et fagmiljø med sparringspartnere ved forskjellige problemstillinger. Vi tilbyr derfor en support- og beredskapspakke, hvor vi kan gjøre oss kjent med virksomheten og stå klare til å gå inn og gjøre en jobb på kort varsel. I tillegg følger det med et antall supporttimer hvor den ansatte kan ta kontakt og benytte oss som sparringspartnere og få faglig veiledning, forteller daglig leder og eier av Financial Services AS, Morten Skurdal. 

Ta en helsesjekk

- En avtale med oss blir en forsikring, og vi garanterer at vi stiller på kort varsel ved behov, sier avdelingsleder Moss Birger Hørvel. Han legger til at Financial Services også tilbyr en helsesjekk av bedrifter, enten de er faste kunder eller ikke.

- Vi kan gå gjennom alle sider ved driften og gi ledelsen en statusrapport med foreslåtte tiltakspunkter.

Alltid oppdaterte

Financial Services har spesialisert seg på mellomstore til store kunder og gjerne prosjektbaserte selskaper. Tilbudet strekker seg fra tradisjonelle regnskapstjenester til avansert rådgivning og support. 

- Vi jobber ofte ute hos kunden og blir en del av deres økonomiavdeling. Kunden kjøper de tjenestene det er behov for og reduserer dermed risiko ved sykdom og uforutsette hendelser. Våre medarbeidere er også faglig oppdaterte på alle endringer i lovverket til enhver tid, noe som ofte tar tid og koster penger for bedriftene, sier regnskapskonsulent Viktoria Bergroth.

 

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

Haldenbedriften GDX AS har utviklet en kameraløsning som brukes til å overvåke byggeprosjekter flere steder i landet.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24