Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin

Vinmonopolet valgte Amfi Borg da det skulle etableres et nytt utsalg i Sarpsborg. – Dette har gjort senteret komplett, sier senterleder Jørgen Næs.

Amfi Borg feirer snart 20 år og har hatt en positiv utvikling helt fra starten. Senteret preges av en rekke spesialforretninger som ikke er etablert andre steder i regionen. Det har gjort at kundene strømmer til fra hele fylket, men først og fremst fra Sarpsborg og Fredrikstad.

70 butikker

- Beliggenheten er jo perfekt, så nært E6 og med god atkomst fra alle kanter av fylket, sier Jørgen Næs. Han nevner positive og fremtidsrettede forretningsdrivere når han skal begrunne suksessen senteret har hatt. I tillegg trekker kombinasjonen lavpris matbutikk og kjøtt/fisk-delikatesse mange kunder.

- Vi har nærmere 70 butikker innenfor senterets vegger og selv om enkelt forsvinner av ulike grunner fra tid til annen, har vi hatt en utrolig stabil sammensetning i alle år. Det har trukket til seg større aktører og ikke minst Vinmonopolet, sier Næs.

Populære gavebutikker

Sarpsborg har vokst til en handelsmagnet i Østfold og har flere kjøpesentre spredt i kommunen. Ikke minst Tunejordet bidrar til dette.

- For oss i Amfi Borg er det positivt at både sentrum og Tunejordet gjør det godt. All aktivitet styrker oss i kampen mot andre regioner og vårt senter er en sterk bidragsyter. Det er enkel atkomst og moderne butikker som trekker folk. Nå gjør vi oss klar til den store pågangen vi alltid opplever når det nærmer seg jul. Vårt senter er populært for gavekjøp, ikke minst på grunn av våre spesielle og unike butikker.

Årets Kjøpesenter

Mange av lokalene i senteret er renovert og utvidet den siste tiden. Det gjør at kundene trives enda bedre og velger å legge veien innom.

- Vi ble kåret til Årets Kjøpesenter i 2014, både på grunn av butikksammensetningen og kundeservice. Mange av våre butikker har vært her svært lenge og utviklet seg til større enheter under veis. Amfi Borg gir mange muligheter, sier senterlederen.

 

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

MINNESUND: Mange kan vurdere leie framfor leasing, mener Tom Henrik Johnsen, som leier ut nye biler for 150 kroner dagen.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24