Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Utaskjærs:

contentmap_plugin
Rånås Lakk AS i Eidsberg i Indre Østfold har økende etterspørsel innen offshore og har hatt en god utvikling de siste årene.

Nå er de involvert i prosjekter som Total – Egina og Martin Linge, og Statoil - Johan Sverdrup.

Vi har stort fokus på kvalitet og godkjenninger av malesystemer til nyere prosjekter om dagen, I disse tider er det viktig å ha godkjente prosedyrer og godt kvalifiserte malere. Vi har derfor godkjent fire malere etter strenge krav fra Samsung, sier daglig leder Nils Ronny Granberg.

Ingen begrensninger

Blåserensing, metallisering og lakkering, etter Norsok-standarder er verkstedets spesialitet, og bedriften som er lokalisert i Eidsberg ser ingen begrensninger, men bare muligheter.

– Så lenge infrastrukturen tillater det har vi ingen begrensninger, smiler Granberg som liker utfordringer.

– Vi liker utfordringer med kompliserte og sammensatte løsninger, og har utstyr og lokaler til å ta både små og store ordrer.

Bygger nytt

Bedriften tok fart i 1995 og har vokst sakte, men sikkert. I dag har den ti ansatte og øker stadig en allerede god kundeportefølje.

– Vi er i en god fase og bygger nå lokaler for å møte enda større etterspørsel, forteller Granberg.

Bedriften er et resultat av et landbruksverksted, og fra landbruket ligger også grunnelementene for driften. 

– Vi legger vekt på å gjøre en god jobb til riktig pris og legger også til grunn godkjente CPT-tester og godkjenninger. Det er viktig for oss at firmaet har en sunn og fin utvikling, og at vi legger til rette for endringer i markedet.

Fleksibilitet

Granberg mener fleksibiliteten er et viktig stikkord for bedriften. Kvalitet og dokumentasjon tar han som en selvfølgelighet.

– Vi jobber kontinuerlig med å være i forkant med tanke på kompetanse og godkjenninger. Det er en selvfølgelighet at vi har papirene i orden. En av styrkene våre er fleksibiliteten. Størrelsen på bedriften er vi komfortable med, og vi driver på en måte som gjør at vi kan snu oss hurtig rundt, både med tanke på ordrer og på strukturelle endringer i bransjen. Vi har et eget vogntog og ellers meget gode avtaler på transport, forteller Granberg, og legger til at det ikke er uvanlig at en ordre på fredag gjerne ønskes ferdig på mandag. 

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

MYSEN: Arkitektkontoret Arkama as på Mysen jobber med et bredt spekter av oppgaver innenfor arkitektfaget for offentlig og privat sektor.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24