Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
En datakasse vil lette arbeidet betydelig for mange næringsdrivende. Den holder oversikt over lagerbeholdning, salgsstatistikker og gir regnskapsføreren oppdaterte data når som helst.

Snart blir det påbudt med et kassasystem som følger de nye kravene, noe som gjør at alle med kassekrav må bytte ut eller bygge om gamle systemer. Allerede fra 1. januar 2017 er det ulovlig å selge systemer som ikke oppfyller kravene. Men bortsett fra myndighetenes pålegg, er det også en rekke fordeler ved de nye systemene. En datakasse vil være et viktig verktøy som vil spare deg for mye verdifull arbeidstid.

Store fordeler

- De aller fleste velger en leasingavtale for nye datakasser, noe som gjør dette til en svært begrenset investering. Svært få velger å kjøpe slikt utstyr av flere årsaker. Man er mye mer fleksibel til å gjøre endringer i fremtiden og man kan enkelt bytte ut hele eller deler av kasseløsningen uten å måtte betale mer. Erfaringsmessig er det også slik at mange også sparer penger på kostnader til regnskapsføring. Regnskapsførerne ser også ut til å være meget fornøyd med dette, sier salgskonsulent Ole Anders Tønsberg hos Frankering & Kopiservice i Sarpsborg.

Full oversikt

- Ikke minst er dette et langt sikrere system, som eliminerer rene punchefeil, som alle begår fra tid til annen. Her er regnskapsdataene klare til enhver tid, og brukeren trenger bare å sende en ferdig fil til regnskapsfører. Etter at vi i samarbeid med regnskapsleverandøren har satt opp en tilpasset kontoplan, går dette rett inn i regnskapet uten bearbeiding av noe slag, sier salgskonsulent Kai Jensen. - Andre fordeler med en datakasse kan være en oppdatert lagerbeholdning til enhver tid, dagsaktuelle salgsstatistikker, oversikt over selgernes resultater og så videre. Mulighetene er mange og ikke minst tidsbesparende. Mange bedriftseiere er også glade for å ha fått større kontroll på virksomheten etter at de tok i bruk datakasser.

Raskere support

- Vår support er dessuten nettbasert, slik at kundene kan ringe oss og få løst eventuelle problemer på minuttet, etter at vi har logget oss på løsningen. Systemet kan dessuten overvåkes via nett fra alle lokasjoner, enten man er i et avdelingskontor eller på ferie. Vi har heller ikke glemt den tradisjonelle supporten mange ønsker, der vi kommer innom kunden og hjelper direkte. Dette er svært viktig for mange av våre kunder, sier Tønsberg.

Et kassasystem består av flere komponenter både skrivere, bankterminaler og annet. Frankering & Kopiservice er totalleverandør av hele systemet og det er en fordel for kunden. Da har kunden én leverandør å forholde seg til, uansett hvilken del av systemet det gjelder. Det er vanskeligere for de som har bankterminal fra én leverandør og kasse fra en annen, når en feil oppstår.

 

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

Fylkesordfører Ole Haabeth har vært engasjert i biogass-spørsmål siden tidlig på 90-tallet. Nå har han store forventninger til prosjektet Biogas 2020.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24