Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Har du bestemt deg for å bytte ut noen av kontormøblene, men vet ikke helt hva du ønsker, vil Kontor Konsults konsulenter hjelpe deg og vise deg ferdigmøblerte rom i en realistisk 3d animasjon. Så slipper du å angre etterpå.

Kontor Konsult har vært en populær leverandør i markedet siden 1989 og har et betydelig lager og en moderne montasjeavdeling utenfor Fredrikstad. Her blir møbler montert, skreddersydd eller bare pakket for trygg og rask levering.

Se før du kjøper

- Hos oss er det vanlig at kundene ringer og trenger møbler til et nytt kontor, men ikke har bestemt seg helt. Da tar vi gjerne et besøk på stedet, måler opp og kommer med forslag om hva som passer, både til lokalets utforming og kundens behov. Når vi er enige om hva man trenger, legger vi alt inn i en 3d-generator og får ut et ganske nøyaktig bilde av hvordan kontoret vil se ut med de nye møblene. På den måten er det nesten umulig å bomme med innkjøpene, sier daglig leder Alf-Roar Hansen i Kontor Konsult AS.

Trygge kunder

Bedriften inkluderer både montering og levering i prisen i Østfold, Akershus og Oslo. Får du et prisforslag kan du stole på at det ikke kommer overraskende tillegg. Du kan også stole på at møblene er skikkelig montert, testet og fungerer som de skal.

- Vi lever av tillit og har en filosofi om å strekke oss litt lenger enn andre. Kanskje går vi litt langt noen ganger, men de fleste setter pris på det og fortsetter derfor som kunde hos oss. Vi har en rekke mangeårige kunder og det tar vi som et godt tegn. Vi har vært her i snart 30 år og har ingen planer om å endre praksis. Derfor kan våre kunder være trygge på service og vi kommer når de tar kontakt, sier Hansen.

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

Les mer

Fikk du med deg denne?

I et drøyt år har Anita Ulven Kafe og Catering holdt dørene åpne på Aamodtsenteret i Fjerdingby.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24