Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin

Ringstad Transport AS er en moderne og innovativ transportleverandør som opplever hektiske dager i en presset bransje. Årsakene finner vi i fleksibilitet, motiverte ansatte og eiere som er født inn i bransjen og ikke er redd for å vise det.

- Vi har også opplevd trangere tider, men nå har vi større kundemasse enn noen gang. Vi ligger akkumulert foran etter tredje kvartal i år. Det viser at markedet setter pris på de kvalitetene vi setter høyt, og det er vi glade for. Vi skal fortsette å videreutvikle vårt konsept og ikke minst bygge ut våre faste rutenett mot Kristiansand – Stavanger – Bergen og Trondheim. Så bedrifter som sender varer til eller fra disse stedene vil vi i kontakt med, sier markedssjef Martin Bekke.

Innovativ bedrift

Ringstad Transport har vært sterke lokalt helt siden selskapet ble etablert av faren Per og sønnen Terje Ringstad i 1992. I 2003 valgte Per å selge sine aksjer til dagens eier og Terje er i dag  eneaksjonær og daglig leder for den innovative bedriften.

- Selskapet har hatt en fin utvikling og nå har vi vokst litt ut av lokalsamfunnet. Vi er fortsatt veldig sterke i Østfoldregionen, men opererer nå hyppig over store deler av Sør-Norge. I dag har vi 40-45 bileiere som har kontrakt med oss og som trafikkerer våre faste ruter, sier Bekke.

Bruker teknologien

Henvendelsene til Ringstad Transport er mange hver gang de går ut og søker nye sjåfører. Selskapet har nemlig et like godt rykte på seg som både arbeidsgiver og samarbeidspartner. Pålitelighet, nøyaktighet og romslighet er nøkkelordene.

- Vi tror at ryddige interne forhold preger både sjåfører og ansatte, noe som sykefravær på under 1,5% viser. Derfor har vi også etablert oss i moderne lokaler, har rene og ryddige lagerområder og bruker teknologien som er tilgjengelig. Våre kunder kan når som helst logge seg på og se hvor deres varer befinner seg til enhver tid. Ønsker kunden varsel på mail – eller sms i løpet av leveransen, får de det.  Dette gir kundene trygghet og kontroll. Vi tilbyr også elektronisk bestilling av oppdrag, og dette har markedet tatt godt imot. Antall bestillinger via nett er mer enn doblet de siste årene, og denne utviklingen skal fortsette, sier markedssjefen.

Er i flytsonen

- Selv om det er en del igjen av 2016 gleder vi oss allerede til 2017. Vi er inne i en god periode og har fortsatt et potensial for vekst. Dette skal vi utnytte og vise oss som en offensiv kraft i markedet, sier Bekke.

Ringstad Transport er ofte på kundebesøk, enten for å inngå nye avtaler eller bare for å si hei og slå av en prat. Ofte ender besøkene med nye eller større avtaler.

- Mange er overrasket over at vi har selgere i denne bransjen, men vi har stor fremgang med det. Pris er selvfølgelig viktig, men mange er faktisk like opptatt av vår fleksibilitet og pålitelighet. At vi har stort lager (1200 palleplasser) og egen terminal pleier også å være utslagsgivende.

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

I 26 år har Konsulent Team AS på Jessheim levert Elflex varmefolie til hele landet.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24